Al gülüm ver gülüm

Gruptan çıkması için puanın yettiği Vikingler, orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta, daha önce turu garantileyen güçlü rakibiyle golsüz berabere kaldı. Horoz da lider olarak adını yazdırdı

Giriş Tarihi: 27.06.2018 01:02
Al gülüm ver gülüm

Rusya'da devam eden FIFA Dünya Kupası'ndaki C Grubu son maçında Danimarka ile Fransa 0-0 berabere kaldı. Puanını 7'ye yükselten Fransa grubunu lider tamamladı. Puanını 5'e yükselten Danimarka da grup ikincisi olarak son 16 turuna adını yazdırdı. Danimarka'nın karşılaşma boyunca savunma güvenliğinden ödün vermediği maçta pozisyon sayısı da neredeyse yok denecek kadar azdı. Şampiyonluk adayı Fransa'nın baskısı altında geçen ancak yetenekli ayaklarının etkisiz kaldığı mücadelede, güçlü rakibine kafa tutan Danimarka, istediğini aldı ve Son 16 turuna kalmayı başardı.

Tribünlerden ıslıklı protesto
Fransa'yla Danimarka'nın mücadelesinde tribünler dolarken, sahadaki futbol seyircileri mutlu etmedi. İki takım da sergiledikleri futbolu beğenmeyen taraftarlarının protestosuna maruz kaldı. Tribünler futbolcuları ıslıkla protesto etti.

Deschamps, rekor yolunda
Danimarka mücadelesiyle Fransa'nın başında 79. kez yer alan Didier Deschamps, Raymond Domenech'in rekoruna ortak oldu. 2012'den beri Fransa'nın başındaki Deschamps, 1 maça daha çıkarsa rekoru eline geçirecek.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.