10 Mart 2013 | Pazar

Kazanan Cimbom!

Trabzonspor ligdeki konumu itibarıyla tutuk ve temkinli, fazla risk almıyor.
Bu normal. Çünkü haftalardır alınan kötü sonuçların getirdiği bir özgüven kaybı var.
Peki ya Beşiktaş?
Daha geçen hafta Fenerbahçe'yi yenip moral bulmuşsun, lider Galatasaray kendi sahasında kaybetmiş hal böyleyken bu uyku niye? Önde Niang çırpınıyor, ortada Fernandes ve Oğuzhan.
Biraz da Hilbert. Gerisinin ne yaptığı belli değil.
İlk 45'te tek pozisyon vardı hepsi bu.
Solda Olcay'ın geri vitesinin arızalı oluşu arkasındaki beki bitiriyor.
Geçen derbide Gökhan yıprandı yerine Emre girdi, bu kez tam tersi. Emre demişken bir genç oyuncu bu kadar erken oyundan alınıp demoralize edilmemeliydi.

Onur günündeydi
İkinci yarıda Beşiktaş'ın biraz daha risk alacağını düşünüyoruz ama yine 'tık' yok.
Orta alanda beklenen etkinlik sağlanamayınca ön tarafta da Niang'ın çırpınışları bir işe yaramıyor. Holosko çıkıp Necip girince Beşiktaş ortada çoğalıyor ama bu kez önde eksiliyor. Özetle; Trabzon kötü Beşiktaş'ı, Beşiktaş da kötü Trabzon'u yenemedi. Bu şartlarda, aldıkları birer puan başarıdır!
Beşiktaş'ın yakaladığı üç pozisyonda Onur çok başarılıydı bu nedenle en çok alkışı o hak etti.
Zokora, Trabzon'un bir diğer başarılı ismiydi, bir ara kenara gelip hocaya Henrique'yi çıkarmasını söylemesi ise bana ilginç geldi. Hoş Henrique de kötünün kötüsüydü.
Bu arada bir grup taraftar 'yönetim istifa' diye bağırıyor. Tüm yaptıkları bu. Bir bakıyoruz polis tribüne giriyor ve ortalık toz, duman. Durduk yere ortamın gerilmesi diye ben buna derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor