08 Şubat 2010, Pazartesi

İkisi de çok kaliteli

Lucas Neill, Servet Çetin ve Emre Güngör arasında bir tercih yapamayacağını söyledi

fotomac.com.tr / 07 Şubat 2010 Pazar 21:19 / Güncelleme: 08 Şubat 2010 Pazartesi 13:54
İkisi de çok kaliteli
Galatasaray'ın Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill, savunmadaki yeni partneri Emre Güngör'den övgüyle bahsetti. Emre ile ilk defa birlikte oynamalarına karşın iyi bir ikili oluşturduklarını ifade eden Avustralyalı futbolcu, "Servet de Emre de kaliteli futbolcular. İkisi arasında bir tercih yapamam" dedi.

GALATASARAY'IN KÖTÜ KADERİ Mİ?


KAYSERİSPOR-GALATASARAY MAÇINDAN KARELER

Kayseri karşısında takımın en iyisi olan ve rakibin ataklarını başarı ile geçiştiren Neill, Servet'in yedek kalmasıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Birlikte oynayacağımız futbolcu için son kararı her zaman teknik heyet verir. Yeri gelir ben de yedek kalabilirim. Teknik heyetin alacağı her karara da saygı duymak lazım."



BU TRANSFERLERE ŞAŞIRMAMAK ELDE DEĞİL-TIKLA


ESKİDEN TÜRKİYE'DEYDİLER ŞİMDİ NEREDELER?

FENERBAHÇE'NİN EN KÖTÜ TRANSFERLERİ

GALATASARAY'IN EN KÖTÜ TRANSFERLERİ


TRABZONSPOR'UN EN KÖTÜ TRANSFERLERİ

kalan karakter 460

ali_kot ali_kot // İZMİR

yaaa neili bu takıma katan adamlardan allah razı olsun bukadar kalıtelı bır adam olmazya aranılan kan bence ama servet ve emre de çok iyi

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla
şikayet et
X

En fazla 1000 karakter

şikayeti gönder
08.02.2010 10:32

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.