11 Mart 2010, Perşembe

"Robin Hood gibi"

İBB maçında attığı golle Beşiktaş’ı şampiyonluk yarışında bir kez daha iddialı konuma getiren Bobo, Brezilya’da yayım yapan Gazeta Esportiva’ya konuştu.

fotomac.com.tr / 11 Mart 2010 Perşembe 13:14 / Güncelleme: 12 Mart 2010 Cuma 12:38
"Robin Hood gibi"
Gazetenin sorularına maç sonunda telefonla cevaplayan Bobo, "Ben hedefi gördüğümde sırtımda adeta bir yük vardı. Sola döndüm ve gol oldu. Merkezi görmek gol için yeterli" dedi.

Bobo, "Şampiyonluk mücadelesinin içinde yer almak için önemli bir zafet kazandı. Şimdi tüm işler kazandı. Bu ekip Robir Hood gibi. Çalışıyoruz. Birbirimizin açıklarını kapatıyoruz. Küçük komplikasyonlar olsa da bunları büyütmüyoruz" dedi.

Bu arada Dunga'nın, Bobo'yu Dünya Kupası'na götürme ihtimalinin hala devam ettiği de iddia edildi.

Fotomac.com.tr

İLHAN MANSIZ ADINA ŞANSSIZ BİR OLAY-TIKLA ÖĞREN

HER BİRİ ŞİMDİ DÜNYA YILDIZI

CEM İÇİN KAPIŞTILAR

ABD'YE ERMENİ PROTESTOSU

111 YILLIK GELENEK DEĞİŞECEK Mİ


kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.