ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Taraftar haklı

* İdman yapar gibi oynayacağın maçı bile baraj hatasından doğan bir golle kazanıyorsan seyirci senden memnun kalmaz
* Daum hiç boşuna övünmesin. F.Bahçe 6'da 6 yaptı ama bu 6 galibiyetin 3 tanesinde hakemler var
* Yıldırım küçük hesapların adamı oldu; F.Bahçe küçüldü. Yıldırım bu ıslığın nedenini anlamazsa tepetaklak gider

_Hafta içinde Twente'ye yenilen Fenerbahçe, Belediye'yi mağlup etti ama ıslıklanmaktan kurtulamadı. Taraftarın tepkisini neye bağlıyorsunuz?
Taraftar tepkisinde haklı. Çünkü çok kötü futbol oynuyor Fenerbahçe. Oyun oynamaya niyeti yok. Aslında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un da yoktu.
Ben bu kadar isteksiz bir Belediyespor görmedim. Abdullah Avcı yok sanki takımın başında. Abdullah Avcı hırsıyla ünlü bir teknik adam. Takımını hücum oynatmasıyla ünlü... Geçen hafta Trabzon'dan 6 yediklerinde, "Abdullah Avcı'nın takımı 6 tane de atar, 6 tane de yiyebilir" demiştim. Fenerbahçe önündeki Abdullah Avcı'nın takımı sadece 6 tane yiyecek bir takımdı. Hiç mücadele etmediler, Fenerbahçe elini kolunu sallaya sallaya futbol oynayabilirdi. Antrenman havasında oynayabileceğin bir maçı bile bir baraj hatasından doğan bir golle kazanıyorsan, seyirci senden memnun kalmaz. Twente karşısındaki gol de baraj hatasıyla geldi. Adamlar barajı bozmasaydı zor gol olurdu. İki tane 90 dakika oynuyor; iki baraj hatası dışında golü yok. Golü atacak pozisyonları da yok, futbolu da yok. Seyirci ıslıklamasın da ne yapsın!..

_Taraftarın bu tepkisine karşılık Daum, "En son ne zaman 6'ta 6 yaptığını gördüler" açıklaması yaptı.
Daum 6'da 6 da yapar, 8'de 8 de yapar ama 6'da 6'ya rağmen seyirci ıslıklıyorsa oturup düşünmesi lazım. Daum'un da değil Aziz Yıldırım'ın düşünmesi lazım. Fenerbahçe'yi bu hale getiren Aziz Yıldırım. Bir yandan medyayı susturacaksın tehditlerle, bir yandan "Avrupa umurumda değil. 3 sene içeride şampiyon olacağım" diyeceksin ondan sonra da 'futbol' diye ortaya bunu koyacaksın! Fenerbahçe'nin sorumlusu ıslıklanan futbolcular da değil, Daum da değil. Fenerbahçe'nin sorumlusu Aziz Yıldırım.

TOPBAŞ F.BAHÇE'DE
Senelerden beri bunu açık seçik söylüyoruz. Aziz Yıldırım her şeye burnunu sokmaya, 'kral benim, kanun benim' devam ettiği sürece Fenerbahçe'nin ıslıklanması artarak devam edecek. Fenerbahçe 6'da 6 yaptı ama bu 6 galibiyetin 3 tanesinde hakemler vardı. Kesin, net... Bir örnek Hüseyin Göçek; Okan ve Metin'e arka arkaya iki sarı kart çıkardı. Takım kaptanı Okan'ın hakeme ne elle bir jesti var, ne başka bir hareketi var; sadece 'Hocam bunun nesi faul!' şeklinde bir serzenişte bulundu. 'Tak' diye sarı kart. Dokunmadı bile hakeme. Metin koşarak geldi geriden. 'Hocam, ne oluyor' dedi, bir sarı kart da ona çekti. Bir hafta evvel Deniz Çoban'ı 5 kişi dövdüler, hiçbirine sarı kart yok. Biz ne dedik; Yarın Anadolu takımlarına sarı kart gösterirken utanmayacaklar mı?" İşte buyur utanmadılar. 7 gün arayla ve benim açık saçık 'Utanmayacaklar mı?' diye sormama rağmen, hiç utanmadan kartları çıkardılar. Hüseyin Göçek sakın, 'Deniz Çoban başka, ben başka' demesin!.. Auta attığı topa 'korner vermedi' diye Kazım yan hakeme neler yaptı maçın başında. Niye ona çıkmadı kart? Kazım'a yok ama Okan'a, Metin'e 'cart' diye kart var. Denizli, Papermoon'da 'Fenerbahçe'yi nasıl şampiyon yaptım' diye anlatırken, Aziz Yıldırım müdahale etmişti, 'Sen mi yaptın!' diye!.. Daum'a bunu hatırlatırım. 6'da 6'yı yapan kim!.. Yarın ona da sorarlar, 'Sen mi yaptın 6'da 6!' diye.

_Belediye'yi yener, yenilir ama Fenerbahçe çapındaki bir takımın Avrupa'yı bu kadar göz ardı edip Twente'ye yenilmiş olması garip değil mi?
Geçen hafta Futbol Federasyonu, Ankaraspor'u küme düşürdü. Ankaraspor artık Belediyespor değil, Ankaraspor hukuken bir Anonim Şirket ve küme düşme gerekçesi, Ankaraspor fahri futbol sorumlusu Ahmet Gökçek'in Ankaragücü'ne başkan seçilmesi. Bunun üzerine Melih Gökçek, 'İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın oğlu da Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nda! Fenerbahçe ile Belediyespor nasıl oynuyor aynı ligde?' dedi. 'O başka' dediler. Oynadıkları maçı gözümün önüne getiriyorum da acaba Belediyespor niye hiç mücadele etmedi!..

PARALI ASKERLER
Twente maçına gelince... Onun adını zaten Aziz Yıldırım koydu. Aziz Yıldırım, '3 sene şampiyonluk' sözü verirken, "Benim dışarıyla hiçbir alakam yok. Ekim ayında elenebilirsiniz ama ben Türkiye'de 3 sene üst üste şampiyonluk istiyorum. Bunun için ben de elimden geleni yapacağım" dedi ve paralı askerler takımını kurdu. Daum'u getirmesi zaten niyetini açıkça ortaya koyuyor. Daum artık bitmiş, ipliği pazara çıkmış bir hoca. 'Efendim ben Rijkaard gibi büyük bir hoca getirmektense Türkiye'yi, sahanın içi ve dışındaki işleri iyi bilen Daum'u takımın başına getireyim de 3 sene şampiyon olayım' hesapları yaptı Aziz Yıldırım. Küçük hesapların adamı oldu ve Fenerbahçe de küçüldü böylece. Seyircinin ıslığı bundan. Aziz Yıldırım bu ıslığın farkına varmazsa, bu ıslığı değerlendiremezse tepetaklak gider. Hakemler de kurtaramaz ondan sonra.


Taraftar haklı
Kahraman olabilirdi
Ankaragücü tezgâhladı




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Milli takımı bitirdi   / 16-09-2009
 Galatasaray ballı   / 15-09-2009
 Tezgah kuruluyor   / 09-09-2009
 Perişan ederiz   / 08-09-2009
 Hakemler korkuyor   / 03-09-2009
 İki eksiği var   / 02-09-2009
 Fener'e sevindim   / 01-09-2009
 Ya dünyayı kandırdıysa   / 26-08-2009
 Rijkaard yanlış yolda   / 25-08-2009
 İnanılır gibi değil   / 19-08-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
6.HAFTA
Trabzon 3 Antalya 1
Sivas 1 Bursa 3
Diyarbakırspor 0 Manisaspor 0
Kasımpaşa 1 Galatasaray 3
Eskişehir 3 Gaziantep 2
Ankaragücü 1 G.Birliği 2
Fenerbahçe 1 İ.B.B. Spor 0
Ankaraspor 0 Denizli 0
Beşiktaş 0 Kayseri 1
7.HAFTA
Denizli Manisaspor
Galatasaray Eskişehir
Kayseri Kasımpaşa
Bursa Diyarbakırspor
Antalya Fenerbahçe
G.Birliği Trabzon
Ankaraspor Beşiktaş
İ.B.B. Spor Sivas
Gaziantep Ankaragücü
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital