ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Yanlışta inat ediyor

* Ruslar, Araplar İngiltere'de kulüp alıyor da bizde A.Gücü'ne devlet zenginleri niye el koymasın
* Ankara'da lüzumsuz bir Ankaraspor olacağına bir İzmir takımı devreye girse kötü mü olur

_Milli Takım, Estonya ve Bosna Hersek ile iki zorlu maç yapacak. Ukrayna'yı hazırlık maçında yenen milliler formda göründü. Önümüzdeki bu iki kritik maçtan nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?
Bizim iki maçı kazanmamız yetmiyor. Finallere gidebilmemiz için başka şeyler de lazım. Fatih Terim'e düşen iki maçı da alıp, diğer sonuçları beklemek. İş bu hale gelmemeliydi. Biz şu anda gruptan çıkmayı garantilemiş olmalıydık.
Ben İspanya'nın bile 'bizden üstün olduğu' düşüncesinde değilim ama hatalar yaptık ve başkasına muhtaç bir hale geldik. Şu önümüzdeki iki maçı almamız gerekiyor. Sonuçlardan endişem yok ama bu sonuçlar gruptan çıkmak için yeter mi onu bilemiyorum!..

_Ankaraspor ile Ankaragücü arasında başkandan futbolcusuna ilginç bir geçiş yaşandı. Bu operasyonla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Melih Gökçek Ankara halkının paralarını Ankaraspor'a döktü döktü döktü; hiçbir şey olmayacağını gördü, seyirci olmayınca bir işe yaramayacağını gördü, onun için Ankaragücü'ne el koydu. İngiltere'de Manchester City'ye Araplar, Chelsea'ye Ruslar el koyuyor da Türkiye'de Ankaragücü'ne devlet zenginleri niye el koymasın!.. Şu anda Ankara'nın imkanları Melih Gökçek ile oğlunun elinde, Ankaragücü'ne akacak. Bunu kulübün taraftarları ve kongre üyeleri biliyorlar. Hatta başa güreşecek bir Ankaragücü yapabileceklerini düşünüyorlar. Onun için de gözleri kapalı gidip Gökçek'e oylarını verdiler. Hayırlı olsun... Melih Gökçek'e oy verenler düşünsün artık!.. Ankaraspor ne olacak bu durumda!.. Aslında Futbol Federasyonu'nun bu konuda yanlışı var. Kulüplerin bölge dışına satışına yasak koyuyorlar. Oysa Amerika'nın en ünlü profesyonel kulüpleri, Detroit'ten Los Angeles'a ya da Chicago'dan New York'a satılabiliyor.

HERKESE YARAR
Şimdi Ankaraspor'u almak isteyen bir yığın Ankara kulübü var, Süper Lig'e geçemeyen... Ankara'da lüzumsuz bir Ankaraspor olacağına, bir zenginin desteğini almış bir İzmir takımı da devreye girse kötü mü olur!.. Yani federasyon 'bu yasağı niye koyuyor' ve 'bu yasakta niye ısrar ediyor' anlayamıyorum. Mesela Göztepe'nin, mesela Karşıyaka'nın Ankaraspor'u alması hem Ankara'nın lehine, çünkü lüzumsuz bir takımdan kurtulacak, hem İzmir'in lehine, hem de sıcak paraya kavuşacak Ankaragücü'nün lehine. Futbol Federasyonu sanki takımların güçlenmesine karşı. Yahu sanane! Elin Dubaili'si gelip, Türkiye'den takım alıyor itiraz edemiyorsun da İzmir, bir Ankara takımını alsa ne olacak!.. Bu nasıl bir yanlışta inattır anlaşılır gibi değil. Tekrar söylüyorum; Ankaraspor'u, Göztepe satın aldı. İşte İzmir'den Süper Lig'de bir Göztepe var, onun ödediği parayla da Ankaragücü misliyle güçlenmiş olacak, Ankara'nın da güçlü bir Ankaragücü takımı var. Bunun ne zararı var Türk futboluna!.. Bana bir anlatsın Mahmut Özgener kardeşim. 'Hıncalcım, şu zararı var' desin!..






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İki eksiği var   / 02-09-2009
 Fener'e sevindim   / 01-09-2009
 Ya dünyayı kandırdıysa   / 26-08-2009
 Rijkaard yanlış yolda   / 25-08-2009
 İnanılır gibi değil   / 19-08-2009
 Yuh olsun!   / 18-08-2009
 Yürekleri yetmez   / 12-08-2009
 Tesadüfen kazandı   / 11-08-2009
 Favorim G.Saray   / 05-08-2009
 Denizli'nin işi zor   / 04-08-2009
 
 
Hakemler korkuyor
G.Saray'ın işine geldi
Yanlışta inat ediyor
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
4.HAFTA
Fenerbahçe 2 Manisaspor 1
Trabzon 1 Bursa 1
Kayseri 3 Denizli 0
Ankaraspor 0 Galatasaray 2
Kasımpaşa 0 G.Birliği 4
Ankaragücü 2 İ.B.B. Spor 2
Sivas 0 Diyarbakırspor 2
Beşiktaş 0 Gaziantep 0
Eskişehir 2 Antalya 1
5.HAFTA
Manisaspor Sivas
Bursa Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Trabzon
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Eskişehir
Denizli Diyarbakırspor
Galatasaray Beşiktaş
Kayseri Ankaraspor
Gaziantep Kasımpaşa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital