ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
1-1 hiç yakışmadı

Galatasaray bunca yıldır katıldığı Avrupa kupalarında en kolay turunu atladı. Aslında maç Avrupa Ligi'ne katılma açısından çok önemliydi. İstanbul'daki maçı 5-0 gibi farklı bir skorla kazanan Cimbom sakatlar dışında rövanş kadrosunu çok değiştirmişti. Asların bir bölümü İstanbul da kalmış, bir kısmı yedek kulübesinde otururken, sakatlarda tedavi için sağlık kurulunun kapısını çalmıştı. Levadia Tallinn karşısına çıkanlar aslında kötü futbolcu değildi. Hepsi zaman, zaman Galatasaray takımında ilk 11'e çıkmışlardı. Dün de sahaya çıkan ve ilk yarı oynayanlar arasında tabii ki Elano çok farklı ve kendini hemen kabul ettiren bir futbolcu görünümündeydi. Çalışıyor, şut atıyor adına uygun paslar veriyor, kısacası ben bir yıldızım diyordu. Hele devrenin bitmesine 2 dakika kala attığı golün Nonda'nın rakibine yaptığı faul yüzünden iptal edilmesi çok üzücüydü.

Kaçan goller
Devre bitene kadar Levadia'nın, bir belki iki kaçan ciddi gol fırsatı vardı. Buna karşılık Galatasaray'ın Serdar Eyilik ve Nonda'nın ayağında kullanamadığı fırsatlar ise en az dört tane idi. Bu da dört gol demekti. Ben bu yarıda başta Elano, Serdar ile Sabri'yi beğendim. Geride ortada oynayan iki Emre ciddi bir hata yapmamaya çalıştılar. Rijkaard ilk yarı oyun içinde iki yer değiştirme yaptı. Elano'yu Nonda'nın arkasından alıp yanına verdi. Serdar ile Aydın'ı yer değiştirdi. İkinci yarıda ise bu iki futbolcu eski yerlerine döndü.

İkinci gol ve...
Galatasaray ikinci yarıya durgun ve tutuk girdi. Rijkaard'ın güvendiği dağlara kar yağmaya başlayınca değişiklik için hazırlık başladı. 51. dakikada Sander Puri'nin kafa ile attığı gol ilk değişikliğe neden oldu. Serkan Kurtuluş oyuna girdi, Alparslan oyundan çıktı. 64. dakikada Elano'nun nefis pasını Nonda, Levedia ağlarına beraberlik golü olarak yolladı: 1-1. İkinci değişiklik Arda, üçüncü değişiklik ise Mustafa Sarp'la oldu. Rijkaard oyuna sonradan aldığı futbolcular ile başlasa sonuç kesinlikle farklı olurdu. Golden sonra Galatasaray'ın asları oyuna girmesine rağmen galibiyet getirecek gol atılamadı. Maç da 1-1 sona erdi. Tur rahat geçildi ama bence 1-1'lik skor Galatasaray'a hiç yakışmadı.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 1- Aldırma 2- Sakin Ol   / 27-08-2009
 Gene dört attılar   / 24-08-2009
 Turistik gezi   / 21-08-2009
 Ayıptır beyler   / 20-08-2009
 Herkes mutlu   / 16-08-2009
 Başbakan'a bravo   / 15-08-2009
 Cehennem maçı   / 10-08-2009
 G.Saray'a yakıştı   / 07-08-2009
 Keramet kimde?   / 04-08-2009
 Hal ve gidiş iyi   / 01-08-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
3.HAFTA
Manisaspor 1 Trabzon 0
Galatasaray 4 Kayseri 1
Diyarbakırspor 1 Fenerbahçe 3
İ.B.B. Spor 0 Eskişehir 0
Antalya 2 Kasımpaşa 0
Gaziantep 1 Ankaraspor 1
Bursa 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Beşiktaş 0
Denizli 0 Sivas 0
4.HAFTA
Fenerbahçe Manisaspor
Trabzon Bursa
Kayseri Denizli
Ankaraspor Galatasaray
Kasımpaşa G.Birliği
Ankaragücü İ.B.B. Spor
Sivas Diyarbakırspor
Beşiktaş Gaziantep
Eskişehir Antalya
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital