ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Herkes mutlu

Trabzonspor'da yeni transfer Gabriç bağırsak enfeksiyonu olmuş. Sadece o mu? Galatasaray'da da Elano ona yakın bir mide sorunu yaşadığı için kadroya alınmamış. Şaka gibi! Bir sürü taraftar onları seyretmek içi stadı dolduruyor. Onlar doğru mu, değil mi belli olmayan eften püften sebepten oynamıyor. Para harcayıp ismi çok büyük bir hoca ile elindeki yabancı yıldızlara yenilerini eklersen taraftarların işte böyle coşar ve seni destekler. Ali Sami Yen Stadı gerçekten görülmeye değerdi. Galatasaraylı taraftarlar bu sezon, tıpkı UEFA Kupası'nın alındığı günlerdeki gibi takımlarının peşinde koşacağa benzer.

Kadroda 6 değişiklik
Maç başladığında kadroyu görenler şaşırdı. İlk hafta oynayan 6 kişi takımda yoktu. Rijkaard; Servet, Gökhan Zan, Sabri, Hakan, Ayhan ve Aydın'ı dinlendirmeye almıştı. Herkeste bir endişe vardı. Ancak 6 kişinin yerine oynayanlar onları fazla aratmadı. İlk yarım saatte Galatasaray, Denizli'yi adeta sahasına hapsetti. Ama sonucu getirecek gol bir türlü atılamıyordu. Bu dakikalarda kaleci Özden Baros'un iki ve Barış'ın bir golünü önledi. 39. dakikada Galatasaray, Volkan ve Emre Güngör'ün hatası sonucu bir gol yedi. İlk devre bu golle bitecek derken, hakem Deniz Çoban bir penaltı düdüğü çalıverdi. Harry Kewell vuruşu, gole çevirdi ve eşitliği sağladı.

2. yarıda gol yağmuru
İkinci yarı yine aynı tempoda başladı. Galatasaray'ın amacı galibiyet golünü erken atmaktı. 59. dakikada Kewell'ın kornerine şık bir kafa vuran Arda durumu 2-1 yaptı. Hakan Balta'dan sonra oyuna Ayhan, daha sonra da Aydın girdi. 67. dakikada ikinci penaltıyı Kewell gole çevirdi ve durum 3-1 oldu. Ardından Keita'nın golü ile durum 4-1'e geldi. Maçın en iyisi; iki penaltı atan ve Arda'nın golüne asist yapan Harry Kewell'dı.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Başbakan'a bravo   / 15-08-2009
 Cehennem maçı   / 10-08-2009
 G.Saray'a yakıştı   / 07-08-2009
 Keramet kimde?   / 04-08-2009
 Hal ve gidiş iyi   / 01-08-2009
 Tur cepte   / 31-07-2009
 Olmadı Sucuka!   / 27-07-2009
 Korku filmi gibi   / 24-07-2009
 Güzel adam diye diye   / 21-07-2009
 Barça'yı unut!   / 20-07-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
2.HAFTA
Fenerbahçe 0 Sivas 0
Kasımpaşa 0 İ.B.B. Spor 0
Galatasaray 4 Denizli 1
Kayseri 0 Gaziantep 0
Beşiktaş 0 Antalya 0
Eskişehir 0 Bursa 0
Ankaragücü 1 Manisaspor 1
Trabzon 1 Diyarbakırspor 2
Ankaraspor 0 G.Birliği 0
3.HAFTA
Manisaspor Trabzon
Galatasaray Kayseri
Diyarbakırspor Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Eskişehir
Antalya Kasımpaşa
Gaziantep Ankaraspor
Bursa Ankaragücü
G.Birliği Beşiktaş
Denizli Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital