ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Cehennem maçı

Türk ırkında çok belirgin bir şey vardır. O da şudur: İş yapan kişi kendisini idare edeni hem sever, hem de ondan korkarsa, süper çalışır. Bunun en güzel örneği şu günlerde Galatasaray'da yaşanıyor. Geçen yıl Galatasaray'ın başında Skibbe vardı. Futbolcu-hoca ilişkisi asla profesyonelce değil, kahvedeki arkadaşlık gibiydi. Bu sene öyle mi? Asla değil. Futbolcu kafasını kaldırıp kulübeye baktığında karşısında iki tane dev adam görüyor. Biri Rijkaard, diğeri Neeskens. İkisinin de futbolculuğu ve teknik direktörlüğü süper. 5-6 ay evveline kadar dünyanın en büyük takımı Barcelona'yı idare etmişler. Futbolcular bunu bildikleri için de bütün güçlerini sahaya döküyorlar.

Fırtına gibi oyun
Gerçekten de öyle. İnsanın 37-38 derecede bırakın top oynamasını, yürümesi bile mümkün değil. Federasyon havanın bu şartlarını bilmesine rağmen maçı 19.30'a almakla adeta insafsızlık yaptı. Doğrusunu isterseniz hava ne olursa olsun iki takım da maça fırtına gibi başladı. İlk 7 dakika içinde top en hızlı oyunla bir orada, bir burada oynanırken Baros, Ayhan'ın pası ile çizgiye indi ve topu altı pasa indirdi, Arda da durdurmadan vurdu ve golü atıverdi. 21. dakikada Mustafa Sarp durumu 2-0 yapınca herkes sıcakla birlikte rahatladı. Bu rahatlık Gaziantep'e yaradı. Julio enfes bir şutla durumu 2-1 yapınca Galatasaray uyandı. Bu arada, Keita'nın herkesi korkutan rahatsızlığı Allah'tan tehlikesiz bir şekilde bitti.

Gaziantep'e dikkat
Evet, Gaziantepspor'a dikkat edin. Galatasaray iyi oynadı, gol attı, maçı kazandı ama rakibi Gaziantepspor asla yıkılmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar ilerledikçe sıcak baskısını belirgin şekilde göstermeye başladı. Rijkaard, Keita'yı oyundan aldı ve yerine Kewell'ı sahaya sürdü. Baros'un yerine giren Nonda golünü atınca herkes rahatladı. Sabri'nin yaptığı ve gol olan penaltı ile durum 3-2 olunca heyecan arttı. Ancak zaman yetmeyince maç da 3-2 bitti.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 G.Saray'a yakıştı   / 07-08-2009
 Keramet kimde?   / 04-08-2009
 Hal ve gidiş iyi   / 01-08-2009
 Tur cepte   / 31-07-2009
 Olmadı Sucuka!   / 27-07-2009
 Korku filmi gibi   / 24-07-2009
 Güzel adam diye diye   / 21-07-2009
 Barça'yı unut!   / 20-07-2009
 Nereye kadar?   / 19-07-2009
 Yakışmadı   / 17-07-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep 2 Galatasaray 3
Manisaspor 0 Eskişehir 0
Diyarbakırspor 2 Ankaragücü 2
Sivas 1 Trabzon 2
Denizli 0 Fenerbahçe 2
Bursa 2 Kasımpaşa 1
G.Birliği 0 Kayseri 0
İ.B.B. Spor 1 Beşiktaş 1
Antalya 0 Ankaraspor 1
2.HAFTA
Fenerbahçe Sivas
Kasımpaşa İ.B.B. Spor
Galatasaray Denizli
Kayseri Gaziantep
Beşiktaş Antalya
Eskişehir Bursa
Ankaragücü Manisaspor
Trabzon Diyarbakırspor
Ankaraspor G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital