ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Gene dört attılar

Maç öncesinde Ali Sami Yen Stadı'nın etrafı ana baba günüydü. Oruç bozanların, Ramazan'dan uzak olup oruç tutmayanların büyük çoğunluğu köfteci, dönerci, kokoreççi gibi yiyecek satanların etrafını ablukaya almışlardı. Ne hikmetse geçen yılda yazdıklarımız hiç değişmeden aynen devam ediyor, belediyece yiyeceklerin kalitesi asla denetlenmiyor. Et ne etidir? Kokoreçin sağlık durumu nedir? Su nereden dolduruluyor?.. gibi önemli konularla çok şükür ilgilenen hiç kimse yok! Bütün dünyada stat etraflarında satış yerleri var. Ama orada tespit edilen yerde, belirli standartlarla yapılmış yiyecekler satılıyor. Bizde ise mangalı yola koyan "Köfte ekmek" diye bağırıp satış yapıyor. Köfte ya da sosis ne etidir? At mı? Eşek mi? Satan bile bilmiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi lütfen insan sağlığına saygılı olup denetimlerini yapsın.

Özkahya'nın amacı ne?
Maçın orta hakemi Halis Özkahya ilk yarıda iki penaltı vermedi. Bu penaltıları vermemek için insanın kör olması gerekir. Yapılan iki hareket de Baros'a oldu. Birinci hareket bana göre penaltı ama herkes tartışmaya açık diyebilir. Ama ikinci hareket ise güreş kurallarının uygulanması gibiydi. Oyuna Galatasaray iyi başladı derken Kayserispor, Cangele'nin ayağından bir gol kaçırdı. Bu dakikalardan sonra mücadele çok hareketlendi. 14. dakikada Arda'nın volesi kaleciden döndü, Baros topu yakalayıp golü attı. 31. dakikada Makukula kafayla durumu 1-1 yaptı. Aynı futbolcu dört dakika sona Arda'nın kullandığı korneri kendi kalesine atınca devre 2-1 Galatasaray'ın galibiyeti ile bitti.

Acaba oruçtan mı?
Galatasaray her Ramazan ayında oruç tutan futbolcuların çokluğundan inanılmaz puanlar kaybediyordu. Dün gece de bir gazetede okuduğum "Keita oruç izni istedi" haberi bana geçmişteki oruçlu günleri hatırlattı. İkinci yarı başlarken Rijkaard, Keita'yı çıkartıp oyuna Elano'yu aldı. Daha sonra da sakatlanan Hakan Balta'nın yerine Uğur Uçar girdi. 62. dakikada Elano, 30 metreden inanılmaz ve muhteşem bir şutla durumu 3-1 yaptı. 89. dakikada Baros skoru dörtledi. Maç da Galatasaray'ın alıştığı evvelki dört gollü maçlar gibi 4-1 sona erdi.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Turistik gezi   / 21-08-2009
 Ayıptır beyler   / 20-08-2009
 Herkes mutlu   / 16-08-2009
 Başbakan'a bravo   / 15-08-2009
 Cehennem maçı   / 10-08-2009
 G.Saray'a yakıştı   / 07-08-2009
 Keramet kimde?   / 04-08-2009
 Hal ve gidiş iyi   / 01-08-2009
 Tur cepte   / 31-07-2009
 Olmadı Sucuka!   / 27-07-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
3.HAFTA
Manisaspor 1 Trabzon 0
Galatasaray 4 Kayseri 1
Diyarbakırspor 0 Fenerbahçe 0
İ.B.B. Spor 0 Eskişehir 0
Antalya 2 Kasımpaşa 0
Gaziantep 1 Ankaraspor 1
Bursa 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Beşiktaş 0
Denizli 0 Sivas 0
4.HAFTA
Fenerbahçe Manisaspor
Trabzon Bursa
Kayseri Denizli
Ankaraspor Galatasaray
Kasımpaşa G.Birliği
Ankaragücü İ.B.B. Spor
Sivas Diyarbakırspor
Beşiktaş Gaziantep
Eskişehir Antalya
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital