ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Aragones'e benziyor

Beşiktaş-Trabzon maçında sonucu hocaların belirlediğini söyleyebiliriz herhalde!.. Yanal da 1-0'dan sonra hücum adamlarını sahadan alıp skoru koruma eğilimine girdi.
Trabzon hiçbir şey oynamadı. Oynamıyor da. Yanal aynen Aragones'e dönmüş. Şablonları var. Dakika 70 olunca Yattara'nın çıkıp İsaac'ın gireceğini ben biliyorum artık. Sahada oyun, skor ne olursa olsun!.. Genç adamları, cesur adamları oynatmaya cesaret edemiyor. Standart, şablon futboluyla işi götürmeye uğraşıyor. O yaratıcı, araştırmacı, her maç değişik şeyler sunan Ersun Yanal gitmiş. Trabzon artık benim ezberimde. Hangi 11'le çıkacağını, nasıl oynayacağını ve hangi dakikada kimlerin değişeceğini biliyorum ben. Bu yüzden de Trabzon'un maçları bana artık heyecan vermiyor. Ersun Yanal benim gözümde artık büyük hocalar listesinden çıkmıştır. Sıradan hocalar listesine girmiştir.

ALEX Mİ, YUSUF MU!
Ara transferde Beşiktaş'ın Trabzon'dan önce davranıp Yusuf'u transfer etmesi büyük sansasyon yaratmıştı. Yusuf, Beşiktaş'a beklenen katkıyı yapabildi mi?
Yusuf 1980'lerin Mustafa Denizli'sinin oynatacağı bir oyuncu. Hücum futbolunun futbolcusu. Sen ön libero gibi stoperlerin arasında oynatırsan Yusuf'u da ziyan edersin, Beşiktaş'ı da ziyan edersin. Yusuf'un Beşiktaş'ta iyi oynayamamasının sebebi Mustafa Denizli'nin korkaklığıdır. Fenerbahçe'de Alex nasıl oynuyorsa, Beşiktaş'ta da Yusuf öyle oynayacak. O zaman göreceğiz bakalım Alex mi büyük, Yusuf büyük!.. Ama hocamda o yürek yok.

Merakla beklenen Fulya Tesisleri görkemli bir törenle açıldı. Beşiktaş'a ilk etapta yıllık 15 milyon dolar gelir getireceği belirtiliyor. Kulüplerin bu tür ticari girişimler içerisinde olmasına nasıl bakıyorsunuz?
Gidip görmedim. Olayların iç yüzünü de bilmiyorum. Bir sürü dedikodu var gazetelerde okuduğum. Ama Türkiye'de muhabirlik bittiği için ne olduğunu araştıran, yazan da yok. Ama kulüplerin bu tür girişimler içerisinde olması normal. Günümüzün pahalı futbolunda oyunu kurallarıyla oynayacaksın. Gelir sağlayacak her türlü girişimin içerisine gireceksin. Yoksa işte böyle onun bunun parasına muhtaç olursun, o da gelir, parasını yatırır, temlikleri de koydurur. Ondan sonra kulübün canına okur. Ama sen onu değiştirecek maddi güce sahip olmadığın için hiçbir şey yapamazsın.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yıldırım yapmazdı    / 17-02-2009
 Pes Mustafa Hoca   / 11-02-2009
 Altaylı değilmiş   / 10-02-2009
 Polat daha ne bekliyor   / 03-12-2008
 Vize Denizli'den   / 02-12-2008
 G.Saray'ı bırakırım   / 26-11-2008
 Özgener'i bitirecek   / 25-11-2008
 Tüccar hocalar   / 20-11-2008
 Yenmeme taktiği!   / 19-11-2008
 Emin ellerde değil   / 18-11-2008
 
 
Devrim şart
Futbolcular isterse
Aragones'e benziyor
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
20.HAFTA
Ankaragücü 3 Gaziantep 1
Eskişehir 0 G.Birliği 0
Antalya 1 Galatasaray 0
Fenerbahçe 7 Hacettepe 0
Kocaeli 1 Kayseri 2
Denizli 2 Konya 1
Ankaraspor 1 İ.B.B. Spor 2
Bursa 1 Sivas 1
Beşiktaş 1 Trabzon 1
21.HAFTA
Trabzon Denizli
Gaziantep Beşiktaş
Galatasaray Kocaeli
Kayseri Bursa
G.Birliği Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Ankaragücü
Konya Antalya
Sivas Eskişehir
Hacettepe Ankaraspor
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital