ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Şansal pısmış

Lig TV son dönemde maçlarda harika mimikler, jestler yakalıyor. Ancak protokolde yöneticiler arasındaki bu kavgayı kaçırmış olması ilginç.
Lig TV, Fenerbahçe'nin internet sitesinde hafta içinde çıkan fırça yazısından sonra geri adım attı. Erman'ı fırçaladılar. 'Fenerbahçe Kulübü'ne hakaret ediyor' diye. Nasıl hakaret ediyormuş!.. 'Aziz Yıldırım miadını doldurdu. Bıraksın' dediği için. Fenerbahçe internet sitesi, resmi bildiri yayınlıyor: "Hakarettir bu Fenerbahçe'ye!" diye. Fenerbahçe'ye hakaret o bildiridir. Bir eleştiri hakaret olur mu? Bir düşünce açıklıyor Erman!.. Yıldırım benim için çoktan miadını doldurdu. Erman için şimdi doldurmuş.

MAHKEMEYE VERSİN
Ben de hakaret ediyorum, hadi mahkemeye versinler bakalım. 'Aziz Yıldırım geç bile kaldı bu işleri bırakmakta' diyorum ve altını da çiziyorum. Hadi mahkemeye versinler hakaretse bu!.. Hakaret suç. Gidelim bakalım mahkemeye Aziz Yıldırım ile... Türkiye'nin en iyi avukatlarını tutsun, ben de avukatsız gideceğim, elimi kolumu sallaya sallaya... Söz veriyorum avukat almayacağım yanıma. Ve de Mahmut Uslu'ya "Tetikçi" dediğim için beni mahkum eden mahkemeye gidelim. Bakalım "Aziz Yıldırım miadını doldurdu" demek hakaret mi? "Hakarettir" diye bildiri yayınladı. Digitürk ve arkasındaki müessese Erman'ın ve basının haklarını koruyacağına, süt dökmüş kedi gibi hafta sonu maçlarında. Fenerbahçe'nin başını ağrıtacak hiçbir görüntüyü maçın içinde ya da dışında ekrana getirmemek için ısrarla uğraştı. Bütün tartışmalı pozisyonlarda ofsayt çizgisi çekiliyor. Lugano'nun attığı gol de niye yok? 'Roberto Carlos topa vururken Lugano neredeydi?' Ben onu merak ediyorum. Çünkü en evvel yetişip topu boş kaleye atan o!.. Önde miydi, hizada mıydı; bilmiyorum ve görmek istiyorum.

ERMAN'I SAVUNMADI
Sen bir televizyon yayıncısıysan bunu gösterip, 'Lugano ofsayt falan değil. Kimse çamur atmasın' diyeceksin. Bunu göstermezsen eğer o zaman neyi gösteriyorsun? O zaman hiçbir pozisyona ofsayt çizgisi çekme arkadaş!.. Fenerbahçeli futbolcu hakemin üstüne yürüyor; derhal görüntü kesiliyor. Fenerbahçeli futbolcu rakibin üzerine yürüyor; görüntü derhal kesiliyor. Fenerbahçe tribününde olay var; görüntü derhal kesiliyor. Fenerbahçe televizyonu yayın yapsa ancak böyle yayın yapar. Şansal yine "Hıncal vicdansız" diyecek. Desin! Şansal pısmış. Resmen pısmış. Her Fener maçına Aziz Yıldırım'ın çok sevdiği uğurlu spiker atanıyor. Özellikle de Saracoğlu'nda!.. Arka arkaya iki maçı aynı kişi anlattı. Tesadüf zannediyorsunuz siz onu... Hayır ben biliyorum yıllardan beri!.. Erman Toroğlu gibi Lig TV'nin starını savunmuyorlar, Aziz Yıldırım'ı hoş tutmaya uğraşıyorlar. Bu ne? Bunun adı 'pısmışlık' değilse nedir?






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Emin ellerde değil   / 18-11-2008
 G.Saray'a yaradı   / 12-11-2008
 Kongre göreve   / 11-11-2008
 Tarihi fark atar   / 05-11-2008
 Kadrosu kötü   / 04-11-2008
 Collina olmaya aday   / 29-10-2008
 Eşi benzeri yok   / 28-10-2008
 Şansı yanındaydı   / 22-10-2008
 Kaleci faktörü   / 21-10-2008
 Sahtekar kim?   / 16-10-2008
 
 
Yenmeme taktiği!
Cerrah'ı hiçe saydı
Şansal pısmış
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
11.HAFTA
G.Birliği 0 Trabzon 1
Kocaeli 3 Denizli 2
Fenerbahçe 2 Ankaraspor 0
Eskişehir 1 Ankaragücü 3
Sivas 1 Konya 0
Hacettepe 0 Gaziantep 0
Kayseri 0 Antalya 0
Bursa 0 Beşiktaş 0
Galatasaray 2 İ.B.B. Spor 0
12.HAFTA
Gaziantep G.Birliği Cumartesi 14:00
Ankaragücü Fenerbahçe Cumartesi 15:00
Ankaraspor Galatasaray Cumartesi 19:00
Denizli Bursa Pazar 14:00
Konya Kayseri Pazar 14:00
İ.B.B. Spor Hacettepe Pazar 14:00
Antalya Kocaeli Pazar 14:00
Trabzon Sivas Pazar 15:00
Beşiktaş Eskişehir Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital