Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Af çıkar mı?

İbrahim'lerin ikisini de yakından tanıyorum. Mertliklerine ve dürüstlüklerine hiç kimse toz konduramaz. İnsani yönden her ikisi de dört dörtlük bir yapıya sahip. Avusturya'da hiç beklenmedik bir anda, büyük bir olayın kahramanları oldular. Beşiktaş gibi bir büyük kulüpte, böyle bir kavganın benzeri öncesinde hiç yaşanmamıştı. Yönetim, haklı olarak her ikisini de kadro dışı bırakıp satış listesine koydu. Sokaktaki vatandaş, İbrahim'ler konusunun yönetim tarafından zamana bırakıldığına inanıyor. Zaman en iyi faktör olduğu için gecikmeli de olsa bir 'af' çıkmasını bekliyor. Yönetimin şu andaki tavrı, affetmek değil iki futbolcuyu da gözden çıkarmak doğrultusunda ilerliyor. Olayın biçimine baktığınız zaman 'af' öyle kolay gelecek gibi görünmüyor. Çünkü futbolcuların, hocanın ve menajerin gözü önünde 15 dakika saç saça, baş başa, yumruk yumruğa inanılmaz bir kavga var. Kavga sırasında, olayı ayırmaya çalışan Sinan Engin'in aldığı darbeyle yere yuvarlandığı da bir gerçek.

Olan Toraman'a oldu
Pascal Nouma, elini bir yerlere götürdüğü için anında kovulmuştu. Üstelik efsanevi bir futbolcuydu. Demek ki bazı suçların affı olmuyor. Her iki futbolcu da şu anda barışmış durumda. Yaptıklarından büyük pişmanlık duyduklarını ve 'af' beklediklerini söylüyorlar. Yönetim onları ikinci Avusturya kampına göndermediği için 'af' olasılığı çok zayıf. Aslında olan İbrahim Toraman'a oldu... Çünkü yaşı daha çok genç. Önünde forma giyebileceği uzun yıllar var. Böyle bir futbolcuyu transfer etmek isteseniz, bugünkü piyasa değerinin 4-5 milyon euro'dan az olmadığı da kesin... Üzülmez'in ise artık futbolda son seneye yaklaştığını biliyoruz. Bu yönüyle fazla dert etmez ama 8 yıl oynadığı ve kaptanlığını yaptığı bir büyük takımdan ayrılmak Üzülmez'i fena halde üzmüş olmalı... Benim bildiğim Beşiktaş, prensiplerinden ödün vermeyen bir kulüptür. Kolay kolay 'af' çıkacağını sanmıyorum. Onlara yazık oldu!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sorun yine savunmada   / 22-07-2008
 Forma aslanın ağzında   / 15-07-2008
 Olayın affı yok   / 08-07-2008
 25 trilyonluk defans   / 04-07-2008
 Yeni sezonun Beşiktaş'ı...   / 01-07-2008
 Kutu açılıyor   / 27-06-2008
 İmpossible is nothing* * Hiçbir şey imkânsız değildir   / 24-06-2008
 Mucize Türk'tür!   / 22-06-2008
 Neler oluyor?   / 19-06-2008
 Yarı finale doğru   / 17-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Büyük Fener taraftarına...
Milli oyuncu, "Çok mutluyum.
Sıra forvette
Teknik direktör Skibbe, dün...
Avantaj bizde
Genç teknik direktör, şampiyonluk...
Sabır ve destek
"Şampiyonluğa giden yol düz değil...