Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Neler oluyor?

Beşiktaş'ın transfer politikasından bir şey anlamış değilim. İkisi yerli, üçü yabancı olmak üzere beş futbolcu alındı. Seric, Zapotocny ve Sivok'u kimse tanımıyor. Bunlar, en arızalı bölge olan savunmayı toparlamak için alındılar. Adres doğru... Ancak kaliteleri konusunda bir sürü soru işareti var. Bilinen tek şey, Sinan Engin'in bunlara kefil olması. İyi çıkarlarsa Beşiktaş'ın karton gibi yumuşak savunması, çelikten bir duvara dönüşebilir. Kötü çıkmalarını düşünmek bile istemiyorum. Beşiktaş'ın geçen sezon sağ beki yoktu. Eğer bu üç yabancıdan birisinin sağ bek oynayabilme özelliği yoksa, orası hâlâ boş demektir. Eğer Tuna sağ bek değilse, o kalabalık birikim içinde nerede oynar, bu da ayrı bir soru işareti. Beşiktaş'ın yine geçen sezon çok kırılgan bir orta sahası vardı. Cisse yoksa, ön libero açığı kapatılamıyordu. Orayı Tello doldurunca, bu kez sol kanat boş kalıyordu. Serdar Özkan sakatlansa, bu defa da ortanın sağ tarafı boşalıyordu. Ekrem Dağ'ın hem solda hem sağda oynadığı söyleniyor. Umarız bu boşlukları doldurur.

Şapkadan ne çıkacak...
Avusturya Milli Takımı'nda Ümit Korkmaz isimli süper bir Türk futbolcusu var. Avrupa Şampiyonası'nda herkes ona hayran kaldı. O kötü takımın, kesinlikle en iyisiydi. Beşiktaş'ın üstüne düşmesi gereken futbolcu Nuri Şahin değil, bence Ümit Korkmaz olmalıydı. Nuri Şahin olayına gelince... Babası, Beşiktaş'a gelmesini istemiyor. Kendisi de gelmek için hiç hevesli değil. Buna rağmen ısrarla bu oyuncuyu transfer etmek için manevra üstüne manevra yapılıyor. Nuri Şahin, geleceği olan iyi bir futbolcu. Ancak iki yıl önceki kalitesinde giderek erozyon başladı. Gelirse kimin yerinde oynayacak? Delgado'nun mu, Tello'nun mu? Bana göre transfer edilirse birçok maçta yedek kalacak ve geldiğine geleceğine pişman olacak. Beşiktaş, gelmek istemeyen bir futbolcunun üstüne bu kadar düşmemeli. Avusturya'da Cem Atan diye bir başka Türk genci daha var. Bu çocuk gelecek vadediyor. Üstelik ısrarla Beşiktaş'a gelmek istiyor. Gelmek istemeyeni zorluyorsun, gelmek isteyeni ise ağırdan alıyorsun. Herkes bu çocuğun kalitesini anlata anlata bitiremiyor. Beşiktaş bir şeyler yapıyor ama şapkadan tavşan mı çıkacak, kuş mu çıkacak belli değil!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yarı finale doğru   / 17-06-2008
 İkisini de yeneriz   / 10-06-2008
 Ronaldo'ya cevap haftası   / 03-06-2008
 6+2 olacak   / 29-05-2008
 Bu defansla işimiz zor   / 27-05-2008
 Nokta atışları!   / 24-05-2008
 Her şey Sinan'dan sorulur!   / 20-05-2008
 Komite çalışıyor!   / 17-05-2008
 Beşiktaş'ın en kötü sezonu   / 13-05-2008
 Teselli oldu   / 11-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Ya Cesar ya Gomes
F.Bahçe yeniden yabancı kaleci...
Son aday Cufre
İmza atmak üzere ...
Atan hazır!
Beşiktaş, transfer listesindeki...
Dev uyandı
"Trabzonspor' u çok zor şartlar...