Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Mucize Türk'tür!

İnanırsan, suda bile yürürsün... Biz bu macerada, İsviçre maçıyla inanmaya başladık. İlk yarıyı çöp sepetine attıktan sonra, ikinci yarıda sahaya futbol için ne gerekiyorsa hepsini taşıdık. Biz, geriye dönüşlerin kralıyız. Bunu dünya söylüyor. Çek Cumhuriyeti maçında daha feci bir geriye düşüşü, öne çıkma mucizesiyle başardık. 15 dakikalık olağanüstü futbol, bizi çeyrek finale taşımaya yetti. Hırvatları da inandığımız için devirdik. Dakikalar 119'u gösterirken başımızın üstüne kaynar sular boşaldı. Dakikalar 122'yi gösterirken bu kez üstümüzde serin sular akıyordu. Saunadan çıkıp, denize atlamış gibiydik... Biz, mucizeler ülkesiyiz. Bir dakikada bile tarih değiştirebiliyoruz. Bunu bizden başka yapacak bir ülke yok... İşte Rüştü... Hayatının en kötü golünü kalesini terk ettiği için yedi. Bitime saniyeler kala, bu kez sahamızın ortasından Hırvat ceza sahasına doğru gönderdiği topun, golle sonuçlanacak bir assist olacağına inanmıştı. Hayatının en güzel pasını Rüştü'den alan Semih, hayatının en güzel golünü attı.

İnanırsan başarırsın
Eğer önümüzde oynanacak 5-10 saniye bile varsa, bu mucizeyi bizden başka kimse gerçekleştiremez. Penaltı atışları başlarken, biz yarı finaldeydik... Çünkü kafa olarak bitmiş, tükenmiş Hırvatların, penaltıları ağlara gönderme şansı yoktu. Biz, inanmış olmanın getirdiği mucize ile 10 penaltı atsak, hepsini gole çevirirdik. Baksanıza 5 değil, 3 penaltı ile işi bitirdik. Bütün dünya biliyor ki sahada Türkler varsa, mucize de vardır. Çünkü mucizenin adı Türk'tür! Bu sıcak haziran günlerinin Türkiyeli geceleri yeryüzündeki herkese, hiçbir şeyin imkansız olmayacağını gösterdi. Türk olmakla gurur duyabiliriz... Üstelik genelde bizi sevmeyenler bile, şimdi Türkiye'yi tutuyor. Çünkü onlar da böyle bir mucizeyi Türkler'den başka kimsenin başaramayacağını biliyor. Burası Beşiktaş sayfası... Geride kalan sezon kötü defans, inanmadığı için Beşiktaş'ın pekala kazanabileceği şampiyonluğunu önlemişti. Milli Takımımızın defansı çok mu iyi? Hayır... Hatta en kötü tarafımız orası. Onlarla, Beşiktaş arasındaki fark şu: İnanmak!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Neler oluyor?   / 19-06-2008
 Yarı finale doğru   / 17-06-2008
 İkisini de yeneriz   / 10-06-2008
 Ronaldo'ya cevap haftası   / 03-06-2008
 6+2 olacak   / 29-05-2008
 Bu defansla işimiz zor   / 27-05-2008
 Nokta atışları!   / 24-05-2008
 Her şey Sinan'dan sorulur!   / 20-05-2008
 Komite çalışıyor!   / 17-05-2008
 Beşiktaş'ın en kötü sezonu   / 13-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
O Artık F.Bahçeli
İspanyol gazetesi, Mallorca' lı...
Aimar yarışı
AS gazetesi; Newcastle,...
Cem gün sayıyor
Beşiktaş' ın dört senelik sözleşme...
Teklif yağıyor
Zagreb' den İbricic ile Katar SC'...