Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Acı kaybımız

Türk futbolu 5 aylık yeni başkanını genç yaşta ve çok olumlu işlere soyunduğu bir zamanda kaybetti. İyi bir yönetici olarak da yurdumuza çok yararlı hizmetler veren 52 yaşındaki Hasan Doğan'ın Bodrum'daki ani ölümü, spor camiasında olduğu kadar ekonomi dünyamızda da şok yarattı. Allah rahmet eylesin ve nur içinde yatsın. Tüm futbol camiasının ve Doğan Ailesi'nin başı sağolsun. Eski bir şarkının nağmelerindeki gibi "Geç bulunup çabuk kaybedilen" Doğan'ın çok önem verip üzerinde durduğu, Türkiye'yi kaplayacak futbol okullarını yaptırmak ve vasiyeti sayılacak bu isteğini yerine getirmek Federasyon Başkanlığı koltuğunu dolduracak yeni yöneticiler için birinci görev olmalıdır.

Aragones devri
Gelelim Fenerbahçe'ye... Başkan Aziz Yıldırım'ın "26 Haziran'da hocamız ve transferlerimiz tamam olacak" diye verdiği söz, geç olsa da sadece teknik direktör yönünden gerçekleşti. Ama "İki çok önemli yabancı futbolcu" bölümü hâlâ olmadı. Avrupa 2008'de, İspanya'ya yenilmeden kupayı kazandıran 70 yaşındaki "Yaşlı Kurt" tam bir futbol sihirbazı. Genç olmadığı ve çok koşmadığı için Raul gibi bir yıldızı kadrosuna almayarak futbol hakkındaki görüşünü açıkca ortaya koyan ve isme değil, isteklerini yapacaklara görev veren Aragones, bunun semeresini bir kere daha aldı. Daha önce çalıştırdığı takımları başarıdan başarıya koşturan ama sihirbazlığını İspanya dışına ancak son Avrupa Şampiyonası'nda taşıyan tecrübeli teknik adam, iyi bir futbol döneminden sonra hocalıkta da talebelerine kupa ve şampiyonluklar kazandırarak iyi bir kariyer yapmıştır. Eğer rahat bırakılır ve sabredilirse Fenerbahçe'de de bunu sürdüreceğine ve kısa sürede Türkiye'ye adapte olacağına inanıyorum. Eskiler "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbeyi aklı eserinde" demişler. Aragones de lafta değil işte usta olduğunu ortaya koyacak ve "Uzanamadığı ciğere pis" diyenleri birer birer utandırarak Fenerbahçe'yi başarıya koşturacaktır. Yeter ki istediği transferler gerçekleşsin.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Rıdvan'ı istifa ettiren takım   / 02-07-2008
 Göğsümüz kabardı   / 28-06-2008
 Geciken işler   / 17-06-2008
 Emre olayı   / 02-06-2008
 Serdar'ı harcamayın   / 31-05-2008
 Terim başarılı mı?   / 29-05-2008
 Milli Takım   / 24-05-2008
 Zico ve transfer   / 21-05-2008
 Denizi geçmişken   / 17-05-2008
 Hatalar zinciri   / 11-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Reis benim!
Yeni sezon hazırlıkları için...
G.Saray Başkanı' na...
Dün bir gazetede G.Saray Başkanı...
Sağlam zorda!
"Bu kadroya girenlerin hepsi...
Gladyatör
"Hem savunmaya hem de forvete çok...