Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Serdar'ı harcamayın

Fenerbahçe yabancı kontenjanı dolduğu için gerekli transferleri yapamıyor. Bunlara bir de kaleci sorunu eklenirse işler tam çıkmaza girer. Geçen sene Volkan sakatlandığı zaman sarı-lacivert kaleyi devralan Serdar görevini başarıyla yaptı. Hatta bunun sonucunda ay-yıldızlı takımın ağlarını da mükemmel savundu. Eğer talihsiz sakatlığı olmasa kaleyi Volkan'a bırakmazdı. Bana göre rakip forvetler ve teke tek kaldığı zamanlar Serdar penaltıya sebep olmadan iyi bir zamanlama ile onların ayaklarına plonjon yapıp, tereyağından kıl çeker gibi topları almayı başardı. Volkan'ın kupa yarı finalinde G.Saraylı Lincoln'ü tekmeleyip 4 maç ceza almasından sonra da Serdar, F.Bahçe kalesini başarıyla korudu. Eğer cezası bittiği için Süper Lig'deki G.Saray maçında kaleyi tekrar Volkan'a vermeselerdi Serdar şampiyonluğa mal olan o hatayı yapmaz ve bugün kupa F.Bahçe müzesini süslerdi.

Kezman sorunu çözülmeli
Ama anlaşması biten Serdar sanırım menajerinin kurbanı oldu ve aşırı isteklerde bulunarak yönetimi kızdırdı. Menajerini bırakıp pişman olduğunu belirtmesi onun F.Bahçe sevgisini gösterir. Serdar'ın şimdi yapacağı iş, başkan Aziz Yıldırım'dan özür dileyerek kulübün vereceği ücreti kabul etmesidir. Zira ne F.Bahçe bu şartlarda yeni bir Serdar bulabilir, ne de o böyle bir kulüp bulup futbol hayatını sürdürebilir. Yönetim Serdar olayını bir an önce kapatıp bir yıla yakındır boş yere büyük paralar ödediği Appiah ile Deniz Barış sorunlarını halletmelidir. İki futbolcunun da tam iyileşmesi zordur ve sağlıklarına kavuşsalar bile eski performanslarını göstermeleri şüphelidir. Sakatlığı geçen ve Kayseri karşısında forma giydiği halde başarısız olan ve "ağrı hissediyorum'' diyerek Brezilya'da yan gelip yatan Roberto Carlos'a da uyarıda bulunulmalıdır. Maldonado hakkında Alex'e katılıyorum. Sakat sakat oynamasına rağmen önünde demarke durumda arkadaşını göremediğinden ve topu rakibe kaptırmamak için geriye ve yana paslar yapması futbolun gereğidir. Bu halde bile rakibe toplar kaptırmadı veya kendi kalesine gol atmadı. Şili Milli Takımı'nın kaptanlığına yükselmek her babayiğidin harcı değildir. İyileşince orta sahaya güç katacaktır. Esas mesele, çok iyi ve golcü bir forvetin hâlâ alınamamasıdır. Kezman sorunu mutlaka halledilmeli. Fırsat kaçmadan bir yıldız transfer edilmelidir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Terim başarılı mı?   / 29-05-2008
 Milli Takım   / 24-05-2008
 Zico ve transfer   / 21-05-2008
 Denizi geçmişken   / 17-05-2008
 Hatalar zinciri   / 11-05-2008
 Kupa statüsü   / 09-05-2008
 Zico'ya ders   / 06-05-2008
 Zar zor   / 05-05-2008
 Volkan'ın golü!   / 28-04-2008
 Yenilmemek şart   / 26-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Türk tankı
*Mükemmel bir fizik *Rüzgâra eşit...
Hırvat aslanı
Teknik direktörünü henüz...
Sheva' yı size getiririm
Koyu Beşiktaşlı olan Mansimov,...
Şova devam
Üç futbolcu bugün tesislerdeki...