Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yine akla hayale sığmaz!

Sakat ve cezalılar yüzünden Fatih Terim kadro kurarken şaşırmış durumda. Rakibimizin ise hiç eksiği yok. Eksik kalan Türkiye, Almanya karşısında ne yapar?
Şimdi söyleyim bak! Aslında bu türden konuşmaların hiçbir anlamı yok. Neden? Takımımızda 22 tane canavar gibi Fatih hocaları tarafından seçilmiş Türkiye'nin en iyi adamları varken, (bana göre değil!) ortaya çıkan takımla oynanan futbolla aldığımız sonuçların uzaktan yakından bir alakası var mı? Normalde İsviçre, Çek, Hırvatistan maçlarında farklı kaybetmemiz gerekiyordu! Biz bu üç maçı da kazandık. Bu üç maçı kazanırken futbol bilimiyle, futbol kültürüyle, futbol yorumuyla uzaktan yakından alakalı hiçbir şey yok.
Onun için "Mucize" diyoruz zaten. O zaman bana fark etmiyor şu anda. Hiçbir maçım benim ölçüye sığmadığı için. 22 adam varmış Fatih'in elinde. 14 adam varmış! Hiç önemli değil. Sahaya 15 kişi çıkıyormuş. İsterse Tolga santrfor oynasın. Çünkü yaptığımız işlerin akla hayale sığmadığını bugüne kadar gösterdik. Demek ki Almanya maçında da akla hayale sığmayacak şeyler olacak. Çünkü biz eksik olmadığımız zaman dahi oynamamız gerekeni oynamadık, çok garip şeyler oynadık ve oynadığımızla ilgisi olmayan sonuçlar aldık. O zaman geçin bunu!

PRİM ONLARIN HAKKI
_Millilerimizin aldığı primi bağışlasın diyenler var. Ne düşünüyorsunuz?
Kim kazandığı çok parayı bağışlamış? Rahmi Koç, Güler Sabancı niye bağışlamıyor? "Efendim onlar alınlarının teriyle kazandı." Bunlar neyiyle kazandılar parayı? Bunlar çok çirkin laf. Hiç kimse bağış yapmaya zorlanamaz. İsterse yapar, istemezse yapmaz ama "Niye yapmadın?" diye kınamaya hakkımız yok. Bunu kınamaya başladığımız zaman çok büyük yanlışlara düşeriz. Bu çocukların şu anda Türkiye'ye kazandırdıklarının para olarak değeri ölçülemez. Milyonlarca euro kazandırdılar Türkiye'ye. Bu propogandayı milyarlarca para harcasan yapamazsın. Bütün dünya Türkiye'den bahsediyor. Yağmur ormanlarından Patagonya'ya Arjantin'e kadar. Afrika'nın safari bölgelerine kadar Türkiye'yi konuşuyorlar. Bunları konuşturan adamların üç kuruş primine göz dikip, sanki bunlar bedavadan kazanılmış gibi laf etmek, çok çirkin, çok ayıp. Bunu aklına getirenleri fena halde ayıplıyorum. Analarının ak sütü gibi hak etti onlar.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kötü örnek oluyor   / 18-06-2008
 Şans yanımızda   / 17-06-2008
 Sezgin'e mahkum   / 11-06-2008
 Bu işi bırak Fatih Hoca   / 10-06-2008
 İstifa etmeli   / 04-06-2008
 G.Saray'ı kurtardı   / 03-06-2008
 İşlerine gelmez   / 28-05-2008
 İnanılır gibi değil   / 27-05-2008
 Az daha beni döveceklerdi   / 21-05-2008
 Hakan en iyisi   / 20-05-2008


 
HAKSIZLIK YAPTIK
Zico'ya ayıp ettiler
Yine akla hayale sığmaz!
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Kafalar karıştı
F.Bahçelilerin bazıları yeni...
Alo! Skibbe beni unutma
Kongolu, ülkesinin Djibouti' yi...
Son aday Koller
Hava hakimiyeti olan bir santrfor...
Song' a doğru
1 milyon 250 bin euro' luk teklife...