Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kader anı!

Cezalar ve şanssız maçlarla dolu uzunca bir yoldan geldiğimiz euro 2008'e iyi başlayamadık maalesef. Portekiz'e karşı tempo yaparak ayakta kalamazdık, ilk 45'te mümkün olduğunca vites düşürmemiz bundan. Böylece kontrolü biz elimize alamasak da onlara da vermemiş olduk. Servet'in hatasız oyunu, dört savunmacımızın yekvücut olup uyguladığı ofsayt taktiği ilk yarıda başarı hanemize yazılanlardı. Kazım hücumda bir şeyler yapmaya çalışırken, Hamit yardımına hiç gelmedi. Böyle olunca Simao o kanadı çok iyi kullandı. Karşı tarafta ise Tuncay, Hakan'a destek verince Ronaldo etkili olamadı. İkinci yarı sola geçmesi de ilk bölümde yaşadıklarından memnun olmadığının kanıtıydı. En büyük korkumuz dört ağır adamdan kurulu savunmamızın arkasına adam kaçırmalarıydı, bunu yapamadılar. Geriden gelemedikleri için ofsayt tuzağımızdan kurtulamadılar. Devre futbol olarak değilse bile, Volkan'ın başarısı ve direğin de yardımıyla, tabelada yazan skor anlamında istediğimiz gibi bitti.

Pes etmek yok, devam
Terim ikinci yarıya, Mevlüt'ün yerine Sabri'yi oyuna alarak başladı. Bu değişikliğin ardından ileri geçen Colin Kazım, deyim yerindeyse Kazım Kazım olup, annesinin reklamlarda söylediği gibi iki kişilik oynamaya başladı. Sağ kanattan iyi bindirmeler yaptı. Nihat'ın düşürüldüğü pozisyonda penaltıyı çalmakla, çalmamak arasında tereddüt geçiren Alman hakem keyfimizi bir kaçırdı ki sormayın gitsin. Bu sırada Portekiz'in iki gol girişimi daha bizim direklerde patlayınca aklıma, "Bütün azizlere adak adadım" diyen Scolari'nin sözleri geldi. Sanırım bu anlamda kabul olan bizim dualarımızdı! Gökhan'ın sakatlanıp Emre Aşık'ın girmesi kader anıydı. Nihat'ın kaptırdığı topa, doğru düzgün ısınma şansı bile bulamayan Emre Aşık ters ayakla müdahale etmeye çalıştı. Yaptığının tersini yapsa belki de golü önleyecekti. Nuno Gomes oyundan çıkınca Portekiz el freninden kurtuldu, ikinci gol geldi. Ama pes etmek yok. İsviçre'yi yenersek gerisi gelir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Topun sahibi çocuk ve bizim annelerimiz   / 06-06-2008
 Vites yükseltmek   / 02-06-2008
 Hazır mıyız?   / 30-05-2008
 İlk maça bağlı   / 28-05-2008
 Ön libero!   / 27-05-2008
 Savunma alarmı!   / 26-05-2008
 Dengeli kadro!   / 23-05-2008
 Tuncay farkı!   / 21-05-2008
 Yüreği aslan olana aslan gerekmez!   / 16-05-2008
 Bir Appiah bulun   / 13-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
2' si de süper
Özdemir "Çok güçlü bir kadro...
O hoca Perrin
Yönetim, tecrübesi fazla olduğu...
Şahin bizimdir!
"Nuri ile her konuda anlaştık.
Antzas sevdası
Olympiakos' un kapısını bir kez...