Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Fenerliler beni kutluyor

Neden Aziz Yıldırım'ın susturamadığı tek kalem benim. Aziz Yıldırım eleştirilir mi; Allah göstermesin!.. Aziz Yıldırım'ın adamları var. Yönetim kurulu değil onlar. 'Fenerbahçe Yönetim Kurulu, dün gece toplandı, şu kararları aldı' diye bir habere rastladın mı hiç! Hiç yazdınız mı Fotomaç'ta. Hiç böyle bir toplantıyı izlediniz mi? Muhabirleriniz gitti mi? Aziz Yıldırım başkan olana kadar bu haberler vardı. 'Fenerbahçe Yönetim Kurulu bu gece toplanacak, şu şu konuları görüşecek.' Fenerbahçe Yönetim Kurulu'ndaki adamlar, kötü polisi oynuyor. Aziz Yıldırım kamuoyuna karşı, Yılın Spor Adamı Ödülü'nü almak için devamlı hoş mesajlar vermek durumunda. Hedef gösterdiklerine öbürleri saldırıyorlar. Öbürlerinin tek görevi Aziz Yıldırım'ın gösterdiği hedefe saldırmak.

BİLENLERE BIRAKMALI
Baş hedef kim: Hıncal Uluç. Hıncal Uluç'a saldırmak. Özel sohbetlerinde saldırıyorlar, gazetecilere beyanat veriyorlar. Ama bugün gerçek ortaya çıktı ki Hıncal Uluç'un dedikleri yapılsaydı, Fenerbahçe açık ara şampiyon olurdu. Şimdi tekrar söylüyorum: Böyle giderse Fenerbahçe'den seneye de öbür seneye de hiçbir şey olmaz. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin futbolunu bilenlere teslim etmesi lazım. Aziz Yıldırım bunu yapar mı; bilmem. Fenerbahçe Kongresi yapar mı; onu da bilmem. Bunu yapmaya zorlayacak bir medya yok çünkü. Fenerbahçe medyası susmuş oturuyor. En büyük başkan Aziz başkan, ne derse 'Ona eyvallah' deriz. Ben demem arkadaş. Bugün gerçek Fenerbahçelilerin hepsi beni kutluyorlar. Telefonda kutluyorlar, mesajla kutluyorlar, yolda görüp kutluyorlar. "Hıncal ağabey senin dediklerin yapılsaydı şimdi şampiyonduk" diyorlar. Tekrar söylüyorum: Asıl suçlu Aziz Yıldırım değil. Asıl suçlu kutsal ittifak medyası. Aziz'i efsane yapıp. Onun hareketiyle, onun işaretiyle sayfa düzenleyen, yorumlar yapan Fenerbahçe medyası, Fenerbahçe'yi bu hale getirdi.

KİMSE SUSTURAMIYOR
Kazım'ın Beşiktaş'a, benim Galatasaray'a kafa tuttuğum gibi Fenerbahçe'ye kafa tutumadılar ki ben herkese kafa tutuyorum, Kazım da herkese kafa tutuyor. Doğru yanlış ama Kazım'ı kimse susturamıyor. Beni de kimse susturamıyor ama Kazım 'Beşiktaşlı', ben 'Galatasaraylıyım' diye Fener camiası bizi böyle çürütüyor. Nitekim başka da eleştiren de yok. Fener'de bu eleştiriyi başından beri yapabilen 2 ya da 3 yorumcu olsaydı, Aziz Yıldırım meydanı bu kadar boş bulmasaydı, 'Enel Hak. Ben Hallac-ı Mansur'um' demeseydi. Fenerbahçe bugün farklı olabilirdi. Onun için esas sorumlu Fenerbahçe'yi, hasta ama korkak Fenerbahçeli medya bu hale getirdi.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Raporlar değişti   / 07-05-2008
 İki korkak hoca   / 06-05-2008
 Paylaşmalıydı   / 01-05-2008
 İkisi de sıfır   / 30-04-2008
 Hayaleti görmedi   / 29-04-2008
 İki tehlike var   / 23-04-2008
 Ters tepti   / 22-04-2008
 Sezgin devam etsin!   / 16-04-2008
 Zico aldandı   / 15-04-2008
 Kimin başkanı!   / 10-04-2008


 
Futbolu bilmiyor
Maldonado'yu kim aldı!
Fenerliler beni kutluyor
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Son sözümdür
Fenerbahçe' de kalmak istediğini...
İlk hedef Laudrup
Polat: Önceliğimiz hoca seçimi.
Hakemler!
"Art niyet" yüzünden kahır dolu...
Musa kalıyor
Savunma oyuncusu Musa...