Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Maldonado'yu kim aldı!
Fener'in stopere, oyun kurucuya, forvete ihtiyacı varken, Maldonado'yu kim aldı bilmek istiyorum Bunları benden başka hiç kimse söylemiyor. Onun için Fenerbahçe durmadan beni 'Şerefsiz' ilan etti


Sezar'ın hakkı Sezar'a... Muhteşem bir Fenerium yarattı. Kaçak maçak, izinsiz, ayıp, yüz karası ama çok iyi bir stadyum yaptı. O stadyumdaki müşteri profilini değiştirdi. İyi seyircinin kaçmasını önledi. İyi seyirciye çok rahat imkanlar tanıdı. Fenerbahçe'nin gelirleri arttı. Fenerbahçe'nin Fenerium gelirleri arttı. Fenerbahçe bir maddi özgürlüğe kavuştu. Tamam. Buna benim itirazım yok. Küfürle savaştı. Hakikaten savaştı. Bunda gerçi başka sebepler de var. Küfür eden seyirci geldiği sürece iyi Fenerbahçe seyircisi maçlara gelmiyor. Kulüp de para kazanamıyor. Çünkü küfür eden bedavacı. Küfür eden gitmeli ki yerine para ödeyen seyirci gelsin. Bunda da başarılıydı ama futbol takımını mahvetti.
Bir kere sadece kendi lafına uyan hocaları getirdi. 'İyi hoca, kötü hoca' diye bakmadı. Aziz Yıldırım soyunma odasına inecek sesi çıkmayacak. Aziz Yıldırım 'şunu oynat, bunu oynatma' diyecek adamın sesi çıkmayacak. Aziz Yıldırım hatta antrenmanlara gelip müdahale edecek adamın sesi çıkmayacak. Böyle hocalar makbul. Böyle olmayan hocalar makbul olmadığı için de Türkiye'nin en çok hoca değiştiren başkanlarından biri oldu.

DENİZLİ KALMALIYDI
Fenerbahçe, hoca değiştirmede Aziz Yıldırım zamanında rekor kırdı. Senede bir hoca ortalaması yok. Hangi büyük takım bu kadar çok hoca değiştiriyor. Neden? Çünkü Aziz Yıldırım 'Ben yapacağım' diyor. Mustafa Denizli, Fenerbahçe'yi şampiyon yaptığı zaman "Sen mi yaptın?" diye herkesin içinde soracak kadar bencil. Denizli yapmadı peki sen nasıl yaptın Aziz Yıldırım kardeşim: Masa başında mı yaptın, sahada mı yaptın, soyunma odasında mı yaptın!.. Ve Mustafa Denizli gibi bir adamı kaybetti Fenerbahçe. O Denizli devam etseydi Fenerbahçe şimdi Avrupa şampiyonu olurdu.
Bütün bu eleştirilere rağmen Zico niye devam ediyor? Zico çünkü Aziz Yıldırım'ın dediğini yapıyor. 'Onu oynatma.' 'Peki.' 'Bunu yap.' 'Peki!..' İfşa da etmiyor. Sızlanmıyor da sağda solda; 'Efendim Aziz Bey benim işlerime müdahale ediyor da ondan böyle oluyor' diye. Gayet iyi anlaşmışlar. Maldonado'yu kim aldı ben bilmek istiyorum! Fenerbahçe'nin stopere, oyun kurucuya, forvete ihtiyacı şiddetle meydandayken, senin 4 tane, hatta 5 tane birbirinden iyi, hatta milli takımda oynayacak düzeyde ön liberon varken, Aurelio, Kemal, Selçuk, Deniz, Ali Bilgin varken, Maldonado'yu transfer eden kişinin bana futboldan anladığını biri bana söylesin. Böyle bir şey olabilir mi? Resmen alay eder gibi. Bunları benden başka hiç kimse söylemedi. Onun içindir ki Fenerbahçe beni durmadan şerefsiz ilan etti, alçak ilan etti, hain ilan etti. Neler ilan etmediler?



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Raporlar değişti   / 07-05-2008
 İki korkak hoca   / 06-05-2008
 Paylaşmalıydı   / 01-05-2008
 İkisi de sıfır   / 30-04-2008
 Hayaleti görmedi   / 29-04-2008
 İki tehlike var   / 23-04-2008
 Ters tepti   / 22-04-2008
 Sezgin devam etsin!   / 16-04-2008
 Zico aldandı   / 15-04-2008
 Kimin başkanı!   / 10-04-2008


 
Futbolu bilmiyor
Maldonado'yu kim aldı!
Fenerliler beni kutluyor
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Son sözümdür
Fenerbahçe' de kalmak istediğini...
İlk hedef Laudrup
Polat: Önceliğimiz hoca seçimi.
Hakemler!
"Art niyet" yüzünden kahır dolu...
Musa kalıyor
Savunma oyuncusu Musa...