Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bizden hatırlatması

Kaybedecek ne kaldı ki? Tüm birimler zedelendi. İnanırlılığını kaybetti bünye. Çok yüksekten uçtular, sözle işin olacağını sandılar. Uygulama noktasında sınıfta kaldılar. 'Haziran'ların şampiyonları, devre bitmeden yere çakıldı. "En tehlikeli insan ne bildiğini bilmeyendir" derler. İşte onların gazabına uğradı Trabzon. Her karanlığın arkasından bir aydınlık gelirmiş! Planlayıp uğraşsalar daha aşağıya indiremezlerdi takımı! Öyle olmasaydı, böyle olmazdı zaten! Sayın Şener ve ekibine güveniyorum. Trabzonspor'un gerçek sahipleri olduklarını geçmişte olduğu gibi, sadece kuruma hizmet niyetinde olduklarını düşünüyorum. Uygulamalar umutlandırıyor bizi. Hamleler bünyeye uygun çıkıyor. Kimileri yadırgamıştır. Küçükmseyenler de olur. Özel uçakmış, milyon dolarlık futbolcularmış, en pahalı hocaymış... Hepsine çizik diyor sayın başkan. Vallahi helal olsun. Trabzon'un parası Trabzon'a yeter! Bugün altına düştüğümüz Kayseri, Sivas, önceki sezonlarda Gençler ve Antep'i inceleyin, bütçeleri Trabzon'un dörtte biri yok!

Denenmişlerden vazgeçin
Bir zaman sormuştu spiker arkadaş Trabzonspor ne yapsın Şirin Berber? "Şu yaptıklarının tam tersi" olmuştu cevabım. Sayın Şener ve arkadaşları gidenlerin tam tersini uyguluyor. Göreceksiniz başarılı olacaklar. Tereddütlerim var elbet... Yine denenmişler deneniyor. Daha önce görev alıp kuruma zarar verenlere sorumluluk yükleniyor. En küçük bir hatayı kaldırmaz bünye. Kadro kurulumu nasıl olacak? Kimler gider, kimler kalır? Bu kararlılığı kim verecek? Aman burayla dikkat edelim. Kayıpların tek sebebi bu noktadır bilelim. Denenmişlerde de boş çekmişleri uzak tutalım. Bir futbolcuya 6 trilyon yatırıp bir maç oynatmadan gönderecek kadar zengin değil Trabzonspor. Daha neleri var bilmeyen yok. Futbolu bırakmış adamı transfer etmişlerdi. 16 milyon mark artı faizleriyle alınan Lange'ler. Rakiplerin artıkları... Sayın başkan kuyudan adam çıkarmayın lütfen. Sonra yemekler yaramadı, havası uymadı, karısı, çocuğu, yağmuru suyu gibi mazeretler bir işe yaramaz bilesiniz. İlk dönemlerinizde topun peşinden koşuyordum. Şimdi kalemi ele alalı tam 13 yıl geçti. Her başkan ve yönetime yaptık bu ikazı, ne yazık ki hep "boş" çektiler, aman dikkat!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Avlanan avcı   / 17-03-2008
 Başlangıç olsun   / 10-03-2008
 Havanda su!..   / 01-03-2008
 Korku filmi (1)   / 27-02-2008
 Fark göremedim   / 25-02-2008
 İmkânsızı istiyor   / 14-02-2008
 Değiştirin   / 02-02-2008
 Yolculuk dibedir!   / 20-01-2008
 Uyanın artık   / 14-01-2008
 İhtilal gerekiyor   / 13-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

S-A-D Komandoları
İlk yarıda tutuk görünen...
4 süper gelecek
Aslan' da Bouzid, Carrusca,...
İyi ki varsın
Kartal, Devler Ligi' nden gelecek...
Mehdi bitiyor
Orta saha oyuncusundan "gelirim"...