Maç Sonuçları

Fırtına Koita ile turladı | Trabzonspor - Boluspor: 1-0 (MAÇ SONUCU - ÖZET İZLE)

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan 5. tur karşılaşmaları ile devam ediyor. Süper Lig'in lideri Trabzonspor zorlu karşılaşmada sahasında Boluspor ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'nda oynanan zorlu karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 48. dakikada Fode Koita kaydetti. Fırtına bu sonuçla adını son 16 tura yazdırmayı başardı.

Giriş: 28 Aralık 2021, Salı 20:25 Güncelleme: 28 Aralık 2021, Salı 20:27

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Trabzonspor sahasında Boluspor ile karşı karşıya geldi.

Medical Park Stadyumu'nda oynanan zorlu karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 48. dakikada Fode Koiya kaydetti.

Sağ kanattan Serkan Asan'ın çevirdiği topu Bakasetas Koita'ya bıraktı. Golcü futbolcu rakibinden sıyrıldıktan sonra yerden sert bir vuruş yaptı ve kaleciyi avlamayı başardı.

Trabzonspor bu sonuçla adını son 16 tura yazdırmayı başardı.

İŞTE FIRTINA'YA TURU GETİREN GOL

KUPAYA FARKLI KADRO

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beypiliç Boluspor karşısında ligde son oynadıkları ve golsüz berabere kalınan Medipol Başakşehir maçında sahaya sürdüğü ilk 11'den farklı isimlerle sahaya çıktı. Deneyimli teknik adam, sakatlanan oyuncular ile Afrika Uluslar Kupası'na giden Djaniny yerine yedek kulübesinden oyunculardan kurduğu kadroyla maça çıktı.

Sakatlığı bulunan Edgar Ie, Vitor Hugo, Trondsen, Nwakaeme ve Gervinho bugünkü karşılaşmanın kadrosunda yer almadı. Avcı'nın Beypiliç Boluspor maçı için kurduğu kadroda kaleci Erce Kardeşler bu sezon ilk kez resmi bir karşılaşmada bordo mavili takımın kalesini koruyacak. Trabzonspor altyapısından yetişen Ahmetcan Kaplan, kariyerinde ikinci, kupa maçında ise ilk kez sahaya ilk 11'de çıktı. Murat Cem Akpınar da ilk kez Trabzonspor'un ilk 11 kadrosunda yer aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk devrenin son maçı olan Medipol Başakşehir müsabakasının kadrosundan farklı olarak bugünkü karşılaşmada Peres, Denswil, Cornelius, Bakasetas ve Dorukhan'ı yedek kulübesine çekerken, as oyuncularından Uğurcan Çakır, Marek Hamsik ile Abdülkadir Ömür'e kadroda yer vermedi.

Bu sezon 1 kez Süper Lig maçına çıkan ve sezon boyunca toplam 145 dakika oynama şansı bulan Serkan Asan da Beypiliç Boluspor kadrosunda ilk 11'de forma şansı buldu. Trabzonspor'da ilk 11'de fazla forma şansı bulamayan oyunculardan Yunus Mallı da bugün oynanan Beypiliç Boluspor karşılaşmasında forma giydi.

BOLUSPOR 56 YAŞINDA

28 Aralık 1965 yılında kurulan ve bugün kuruluş yıldönümünü kutlayan Beypiliç Boluspor'da oyuncular sahaya ellerinde 'Boluspor 56 yaşında' yazılı pankartla çıktı.