Maç Sonuçları

Antalyaspor rahat turladı

Kırmızı-beyazlılar, Hakan’ın penaltısıyla öne geçti. Gökdeniz ve Jahovic ilk yarıda işi bitirdi. Antalyaspor çeyrek finale kaldı.

Giriş: 13 Ocak 2021, Çarşamba 06:50

A Spor'dan canlı yayınlanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Antalyaspor, TFF 1. Lig ekibi Bursaspor'a konuk oldu. Zor geçmesi beklenen müsabaka beklendiğinden kolay geçti. 6'da Onur Atasayar penaltı yaptırdı. Hakan Özmert, kaleciyle topu ayrı köşelere yolladı: 0-1. 33'te ceza sahasına sağdan giren Gökdeniz Bayraktar düzgün vurdu: 0-2. 36'da Jahovic, farkı artırdı: 0-3. Akdeniz temsilcisi adını çeyrek finale yazdırdı.

ÖZDEMİR'DEN YAKIN TAKİP
TFF Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de Bursa- Antalya karşılaşmasında tribündeki yerini aldı. TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da karşlaşmayı takip etti.

'YOLA DEVAM EDECEĞİZ'
Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, galibiyeti değerlendirdi: "Bünyamin, Doğukan ve Gökdeniz oldukça iyi performans gösterdi. Bursaspor, formda bir takım. Değerli oyunculara sahipler, net bir sonuç güzel, yolumuza devam edeceğiz."