Maç Sonuçları

20.45 | Fenerbahçe - Medipol Başakşehir

Bir tarafta sezonu kupasız kapatmak istemeyen F.Bahçe, diğer yanda iddiasını her kulvarda sürdüren Başakşehir... Saat 20.45’te başlayan karşılaşmada avantaj Kanarya’da, heyecan fırtınası ise ATV’den canlı yayınlanıyor.

Giriş: 17 Mayıs 2017, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 17 Mayıs 2017, Çarşamba 20:37
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Başakşehir'i ağırlayacak. Ligde umduğunu bulamayan sarı-lacivertli takım, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı rakibini eleyerek adını finale yazdırmak istiyor. Ülker Stadı'nda saat 20.45'te başlayan mücadelede ATV'den ekranlara geliyor. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetiyor.

KUPADA 3. RANDEVU
İki takım daha önce Türkiye Kupası'nda iki defa karşılaşmış ve bu maçların 1'ini F.Bahçe kazanırken diğer karşılaşma ise berabere bitmişti. 20 Ocak 2007'deki grup aşamasında Fenerbahçe, o zamanın ismiyle İstanbul BB'yi 5-0 mağlup etmişti.

TUR HESAPLARI
Başakşehir'in turu geçmesi için her türlü galibiyet ile 3 ve daha üzeri gollü beraberlikler yeterli olacak. 90 dakikanın 2-2 bitmesi durumunda ise uzatma devresine geçilecek. Bu bölümde de sonucun değişmemesi halinde penaltı atışları finalisti belirleyecek.



SAAT: 20.45
STAT: ÜLKER
HAKEM: Halil Umut MELER
YAYIN: ATV

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Srktel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Lens, Sow, Van Persie.
M.BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Uğur, Bekir, Epureanu, Alparslan, Emre, Attamah, Visca, Mossoro, Cengiz, Adebayor.