Maç Sonuçları

2. hafta 14 Aralık'ta

ATV, A2 ve A SPOR’dan yayınlanan Ziraat Türkiye Kupası’nda 1. hafta maçları tamamlandı. Dev şölende 2. hafta 14 aralık’ta.

Giriş: 02 Aralık 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 02 Aralık 2016, Cuma 00:00
Turkuvaz Medya, Türkiye'nin kupasını Türkiye'yle buluşturuyor. Futbolseverler, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplardaki futbol şovunu HD kalitesinde şifresiz izlemenin ayrıcalığını ATV ve A Spor kanallarından ayrıca A2 ekranlarında yaşıyor. ATV, A2 ve A Spor'da maçların perde arkası, en çarpıcı yorumlar ve en güzel röportajlar da yer alacak. 32 takımın, 8 grupta mücadele ettiği futbol şöleninde ilk iki sırayı alanlar son 16 turuna adını yazdıracaklar. Heyecanın zirve yaptığı 1. hafta maçları sona ererken, 2. hafta 14 Aralık'ta başlayacak. Geçtiğimiz yıllardaki gibi Türkiye'nin dört bir yanındaki sporseverler kupa coşkusunu ve maçları TURKUVAZ Medya farkıyla takip edecekler. Bu yıl çok daha çekişmeli geçmesi beklenen maçlarda kimin şampiyon olacağı da çok merak ediliyor. Milyonlarca futbolseverin kalbi takımlarında, gözü ise ATV, A2 ve A Spor ekranlarında olacak.

A2 KANALI KUPA İLE PARLIYOR
Türkiye Kupası maçları için yeni kanal.. Türkiye Kupası'nın resmi yayıncısı olan Turkuvaz Medya Grubu, bu sezon yayınlayacağı maçlar için yeni bir uygulamaya geçti.. Türkiye Kupası'nda grup aşamasında oynanacak maçların bazıları yeni açılan A2 kanalından yayınlanacak. Heyecan A2 kanalında da yaşanacak.