Maç Sonuçları

Kupa paradan önemli

Portekizli hoca, “Kupayı kazanmak en büyük motivasyondur. Bu işi bırakınca CV’mizde para değil kazandığımız kupalar yazacak. Ligden farklı kalitede bir G.Saray bekliyorum” dedi

Giriş: 26 Mayıs 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 26 Mayıs 2016, Perşembe 00:59
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray'ı yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı müzelerine götürmek istediklerini söyledi. Antalya'da bugün oynanacak final öncesi basın toplantısı düzenleyen Portekizli çalıştırıcı, "Uzun bir yolun sonunda finale geldik. İki takım arasında tarihi bir rekabet var, hikaye var. İyi oyunculardan kurulu iki takımın maçı olacak. Umarım izleyenler için güzel bir gösteri sunarız ve umarım kupayı biz kazanırız" dedi.

En iyi motivasyon kupadır
Motivasyon sorunu yaşamadıklarını da belirten Pereira, "Finale kalmak değil kupayı kazanmak hedeftir. Her hoca için oyuncu için kariyerine kupalar eklemek en büyük motivasyondur. Kariyerimizi sonlardığımızda cv'mizde yazan para değil kazandığımız kupalar olacaktır. İnanıyorum ki bu durum herkesin motive olmasını sağlayacak" diye konuştu.

Mücadeleci bir maç olacak
Kaliteli bir Galatasaray beklediğini de vurgulayan Pereira, şöyle devam etti: Ligi tamamladığımız pozisyondan bağımsız bir karşılaşma olacak. Çünkü bu final karşılaşması, tek maç ve bir takım kupaya ulaşacak. İki takım da elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Mücadeleci bir maç olacak. Yanımızda duran bu kupayı kazanmayı istiyoruz.

Emre BOL