Maç Sonuçları

Miro'dan tur füzesi

Timsahlar, A Spor'dan yayınlanan maçta PTT'den Bolu karşısında hücumda etkisiz kaldı. Slovak yıldız 86'da sahne aldı ve yeşil-beyazlılara turu bu sezonki ilk golüyle getirdi

Giriş: 14 Ocak 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 14 Ocak 2016, Perşembe 02:06
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Bursaspor, PTT 1. Lig ekibi Boluspor'u çok zorlandığı maçta Stoch'la geçerek Son 16 biletini kaptı. Oldukça bozuk bir zeminde oynanan mücadelede yeşil-beyazlılar hücumda istediği organizasyonları kuramadı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da takımı canlandırmak için 2. yarıya iki değişiklikle başladı.

Sol çarprazdan sağ köşeye
BURSA
gol için bastırdı, Bolu tehlike yarattı ancak sonuca gidemedi. Timsah'a F.Bahçe'den kiralık gelen ve silik futboluyla eleştiri alan Stoch, beraberlik havasındaki maçın seyrini 86'da sol çarprazdan sağ köşeyi bulan füzesiyle değiştirdi. Bursa'daki ilk golüyle 4'te 4'le turu getirdi.

HAMZAOĞLU: Futbol tatmin etmedi
Bursa'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, zeminin bozuk olmasına rağmen takımının oynadığı futbolu beğenmedi. Hamzaoğlu, "Saha şartları, koşullar iyi bir oyun çıkmasına müsait değildi fakat biz daha iyisini yapabilmeliyiz. Oynanan oyun beni tatmin etmedi" ifadelerini kullandı.