Maç Sonuçları

Giresunspor rakiplerden çekinmiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı Ercan Pamuk, "Türkiye Kupası'ndaki rakiplerimizden çekinmiyoruz, her takım gibi bizim de gruptan çıkma şansımız var" dedi.

Giriş: 07 Kasım 2014, Cuma 00:00 Güncelleme: 07 Kasım 2014, Cuma 16:36
Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası kura çekimleri sonucunda Torku Konyaspor, Gençlerbirliği ve Cizrespor ile H Grubu'nda mücadele edeceklerini söyledi.

Kupada hedeflerinin gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu ifade eden Pamuk, şöyle konuştu:

"Torku Konyaspor ve Gençlerbirliği Spor Toto Süper Lig ekibi. Bu iki takım güçlü takımlar. Cizrespor Bölgesel Amatör Lig'de ama küçük takımlara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Türkiye Kupası'ndaki rakiplerimizden çekinmiyoruz her takım gibi bizim de gruptan çıkma şansımız var. Üç büyük takımdan birinin bizim grupta yer almasını isterdik ama olmadı. Yine de taraftarlarımıza kupada zevkli maçlar izlettireceğiz."

Pamuk, asıl hedeflerinin lig olduğunu belirterek, "Kupa bizim için ikinci planda. Futbolcular yorucu bir maç programı geçireceğinden dolayı Türkiye Kupası için A2 takımından oyunculara kadroya kattık. Şans bulamayan oyuncular kupa maçlarıyla tecrübe kazanacak. Türkiye Kupası bizim için ayrıca gelir kaynağı olacak" ifadesini kullandı.