Maç Sonuçları

Ş.Urfaspor Bursaspor'u gözüne kestirdi

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Akıl: ''Bu turda oldukça iddialı bir rakiple mücadele edeceğiz Ancak Bursaspor'u geçmek için elimizden geleni yapacağız''

Giriş: 04 Ocak 2012, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 04 Ocak 2012, Çarşamba 11:01

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda karşılaşacakları, Süper Lig takımlarından Bursaspor'u gözüne kestirdi.

Kulüp Basın Sözcüsü Reşit Akıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin kupada ve ligde sergilediği performanstan duydukları memnuniyeti belirtti.

Şanlıurfaspor'un 3. turun ilk maçında, deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacağını ifade eden Akıl, şunları kaydetti: ''Takımımız emin adımlarla yoluna devam ediyor. Sağlık sorunları bulunan Özgür ve Fırat'ın dışında takımımız tam kadro kupa ve lig hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Kupada oldukça iddialı bir rakiple mücadele edeceğiz. Bursaspor Avrupa'da yer alabilmek için kupaya ağırlık verecektir. Ancak biz de elimizden geleni yapacağız. Bu turda Bursaspor'u geçmek istiyoruz.''

Reşit Akıl, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Belediyesinin desteğiyle taraftarları da Bursaspor deplasmanına götürmek istediklerini dile getirdi.