ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Oyunun parçaları

Ortama hakim delikanlıların, rakibine ana avrat sövmesine ses çıkarmayanlar, saha kapattırmaktan bahsediyor. Siz Adnan Polat! Fenerbahçe maçlarında Ali Sami Yen'i vahşet tiyatrosuna dönüştüren usta yönetmen. Bir kez olsun, içinizdeki çirkinliğe tepki gösterecek kadar yürekli olabildiniz mi? Sırt sıvazlamak yerine, bir kez olsun kulak çekmeyi denemediyseniz. Ne hakla adaletten bahsediyorsunuz?

***

Başka statlarda kendilerine yapılanlar için ayağa kalkanlar, kendi stadında olanları masum bir şeymiş gibi gösteriyor. Siz Aziz Yıldırım! Kaybettiğiniz zaman sizin istediklerinizi, şimdi kaybedenler sizden istiyorsa, neden karşı çıkıyorsunuz? Cristian ve Bilica'ya ceza verebildiniz mi? Stadınızda kan aktı. Tarihe sadece Galatasaray maçlarıyla geçilmiyorsa, tutanaklara geçen sportmenlik dışı gerçeklere neden yabancı kalıyorsunuz? Siz Mahmut Özgener! Medyada hakem kullanma sanatını iyi biliyorsunuz. Suçlu sandalyesine oturtulmayı en çok hak eden sizsiniz! Siz Bünyamin Gezer! "Maçı tatil etsem Kadıköy yıkılırdı" diyecek kadar korkak bir savunmanın içine giriyorsunuz da, kurtuluş reçetenizi ne güzel yazıyorsunuz.

***

Siz spor müdürleri! Gazetelerin sayfaları namusludur da, köşeler namuslu insanlara mı teslim ediliyor? Kulüp yazarlığında ne zaman adalet olmuş ki, şimdi olsun! Tahrik etmenin sırtından, daha ne kadar geçineceksiniz? Siz ekran ağaları! Popüler olmaktan başka hiçbir gayeniz olmadığı ortadayken; hanginiz gerçek adaletten yana? Zorbalığın önünü siz mi keseceksiniz? Önce nefret salgılayan dilinizi kesin.

***

Ve bizler, siz, biz, cümlemiz! Hepimiz bu kanlı oyunun birer parçasıyız. Her şeyin bir ilki varsa, neden Şükrü Saracoğlu olsun? Hepimiz kepenkleri kapatalım ve yeni bir futbol dünyası yaratalım. Çok şeyi kaybetmek pahasına. Var mısınız?


* * *
Türkiye Kupası'nın adı başka bir bankanın adı olmuş. Bende hâlâ Türkiye Kupası geçiyor. Banka reklamları başka kanalda!

* * *
Fenerbahçe-Galatasaray maçının gözlemcisi Yavuz Karaozan, maçın hakemi Bünyamin Gezer'e "pekiyi" anlamına gelen 8.3 not veriyorsa. Bilin ki, bu beylerin hesabını biz öderiz! Gelecek maçlardaki Bünyamin Gezer hasarının bedeli olarak.


Oyunun parçaları
Asaletiniz düştü Saba Tümer!
Altın çeşme: Alex
Sünnetti, farz oldu
Tarihi Keita
Efsaneler bile
Haftalık
Ayıptır
Yerse




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Aşkın formaları   / 27-10-2009
 Ezeli delikanlılar   / 24-10-2009
 Deformasyon   / 20-10-2009
 Terim'den geriye   / 16-10-2009
 Görüşmek üzere   / 13-10-2009
 Hey sizler! (2)   / 09-10-2009
 Estetik cenneti   / 06-10-2009
 Mors alfabesi   / 03-10-2009
 Düşünce suçu   / 29-09-2009
 Islık çal-ma   / 25-09-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
10.HAFTA
Sivas 3 Gaziantep 0
Manisaspor 1 Antalya 2
Bursa 6 İ.B.B. Spor 0
Kasımpaşa 3 Denizli 1
Eskişehir 0 Beşiktaş 1
Ankaragücü 3 Ankaraspor 0
Fenerbahçe 3 Galatasaray 1
Trabzon 2 Kayseri 1
Diyarbakırspor 1 G.Birliği 0
11.HAFTA
Galatasaray Sivas
Kayseri Fenerbahçe
Kasımpaşa Eskişehir
Antalya Bursa
G.Birliği Manisaspor
Gaziantep Diyarbakırspor
Denizli İ.B.B. Spor
Ankaraspor Trabzon
Beşiktaş Ankaragücü
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital