ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Terim'den geriye

Fatih Terim'den geriye... Kaybederken bile ülkeyi ayağa kaldıran bir adam resmi kaldı. Kibirli bir duruş. Doğrularının peşine takılan militarist bir yapı. Kendini asla teslim etmeyen ve gerektiğinde bitirimleşen teknik adamlık. Ve bol kepçe apolet dağıtılan bir ülkede, imparatorlukla en çok özdeşleşen bir adam kaldı.

***

Fatih Terim'den geriye... İsviçre maçının ödenmemiş borçları kaldı. Şifo Mehmet'i ateşe atan egoist duruş. Gösteriye İtalyan, hatalarına Fransız! Temsil ettiği değerleri yok sayıp, insani içgüdüleriyle hareket eden ve ani yükselişe geçen bireysellik. Terim eğitimi almış futbolcular. Sportmenliği tahrip eden yeni değerler kaldı.

***

Fatih Terim'den geriye... Medya için yutulacak lokma olmayı reddeden asilik kaldı. Ateşlerin tadını yanarak öğrenmiş tecrübe. Sıradanlığa tahammül edemeyen başkalık. Küçük insanlara bile büyük hayaller kurmayı öğreten. Harika bir simyacı kaldı. Fatih Terim'den geriye... Türk insanının unutamayacağı gururlu tablolar kaldı. Dünyada ciddiye alınan tek Türk antrenörü. Tarih kitaplarına yazılmış görkemli bir isim. UEFA Kupası... Asık suratıyla stresli ve gergin, gülümserken insanın içini ısıtan bir insan fotoğrafı. Harika bir aile babası kaldı.

***

Fatih Terim'den geriye... En çok güvendiğimiz anda, bizlere bıraktığı hayal kırıklıkları kaldı. Mizacının yakasını bırakmayan genetik mühendislik. Kendisine yenilen teknik direktörlük. Futbolcu seçimini kişiselleştiren hatalar. Hoş bir veda. Kişisel nefretini ortaya döken yazarların, intikam çığlıkları kaldı.

***

Fatih Terim'den geriye... İçeriden değil, dışarıdan baktığımız bir adam resmi kaldı. İçine kapanık bir duygusallık. Ayşegül Durukan ve Mustafa Sağyaşar şarkıları kaldı. Sizler bunu anlamazsınız. Onlar da bana kaldı.


Terim'den geriye
Asıl engelliler!
İbrahim Yazıcı'yı kınayın!
Beşiktaş tribünleri
Yapma Emre
Çek bir teşvik
Kurtuluş reçetesi...
Cehaletin resmi
Cümlesi
Haftalık




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Görüşmek üzere   / 13-10-2009
 Hey sizler! (2)   / 09-10-2009
 Estetik cenneti   / 06-10-2009
 Mors alfabesi   / 03-10-2009
 Düşünce suçu   / 29-09-2009
 Islık çal-ma   / 25-09-2009
 Kaçak yolcular   / 22-09-2009
 Sıfıra sıfır   / 18-09-2009
 Kazanmak ruhu   / 15-09-2009
 Şimdi reklamlar   / 11-09-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
8.HAFTA
Trabzon 0 Gaziantep 0
Diyarbakırspor 1 İ.B.B. Spor 3
Manisaspor 0 Bursa 2
Beşiktaş 1 Denizli 0
Kasımpaşa 3 Ankaraspor 0
Ankaragücü 3 Galatasaray 0
Sivas 2 Antalya 0
Eskişehir 0 Kayseri 1
Fenerbahçe 3 G.Birliği 0
9.HAFTA
Denizli Bursa
Kayseri Ankaragücü
Ankaraspor Eskişehir
İ.B.B. Spor Manisaspor
G.Birliği Sivas
Gaziantep Fenerbahçe
Galatasaray Trabzon
Beşiktaş Kasımpaşa
Antalya Diyarbakırspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital