ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Leş kargalarını dinlemeliydi
Denizli'nin en yakın dostları "Bırak bu işi" dedi ancak başarısız olacağını bile bile devam etti... Beşiktaş'ın tepesinde neler konuşuluyor neler! 2009'un sonunu göreceğini tahmin etmiyorum...


_Futbolumuza ilginç deyimler kazandıran Denizli bu defa "Kargalar bana kılavuzluk edemez" diyerek yine basını hedef aldı. Denizli'nin bu tür çıkışlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Denizli'nin kendisiyle de konuştum; "Bu laf sana yakışıyor mu! Bu şekilde kendini kaybetmek, öfkelenmek sana yakışıyor mu" hocam dedim. Hatasını kabul ettiğini söyledi. "Bu şekilde konuşmamam lazımdı" dedi. Kendisi de üzgün. Ama kontrolü kaybettiği açık. Keşke leş kargalarını ya da kılavuz kargalarını dinlemiş olsaydı. Onun en yakın dostları, geçen sene çifte kupayı aldığı zaman "Bırak bu işi" dediler. "Bırak bu işi çünkü Beşiktaş çok sorunları olan bir takım. Orada doğru dürüst bir ekip kurmana bu başarıyı tekrarlamana imkan yok. Avrupa'da hiçbir şey yapamazsın. İçeride de çifte kupanın önüne geçebilecek başka ne var? İçeride alacağım başka kupa yok, ikisini de almışsın. Bu kadro ile Avrupa'ya da gidemezsin. İçerideki Beşiktaş'ı da aşamazsın. O zaman sen bu sene her halükarda içerideki Beşiktaş'ın gerisinde kalacaksın."

ANTEP'E ÇALIŞIYOR
Bunu bile bile devam etti. Üstelik Beşiktaş camiasında aldığın çifte kupaya rağmen sevilmediğini biliyorsun, dışlandığını biliyorsun, fırsat kollandığını biliyorsun. Şu anda Mustafa Denizli için neler konuşuluyor, Beşiktaş en tepesinde üstelik!.. Kendi düşen ağlamaz. Mustafa Denizli'nin 2009 yılının sonunu bulacağını tahmin etmiyorum.

_Arzulanan sonuçları alamayan Beşiktaş pahalı transferlerine bir yenisini daha ekledi ve G.Antep'in 800 bin dolara aldığı Tabata'yı 8 milyon euro'ya transfer etti. Tabata, Denizli'nin deyimiyle '10.5 numara' açığını kapatabilir mi?
Ben anlayamıyorum. Bir haber okudum; Beşiktaş'ın bugüne kadar Gaziantep'e verdiği para 27 milyon euro'yu bulmuş. Gazeteciliği bıraksam, üçüncü ligden dandik bir takım alsam, oradan Beşiktaş'a futbolcu satar ve ben Türkiye'nin en zengin adamı olurum. 27 milyon euro'yu kazanmak kolay mı, bir düşün bakalım!.. Kimseyi itham etmiyorum ama aklıma da bin türlü şey geliyor. Avrupa'da, Brezilya'da olanları biliyorsun. Platini şimdi menajer sistemini kaldırmaya uğraşıyor. FIFA da öyle... Çünkü ortada büyük paralar dönüyor. Tabata 8 milyon euro!.. Vay anasını sayın seyirciler!.. Kendisine verdiğin parayla birlikte 10 milyon euro!.. Beşiktaş'ın uçan kuşa borcu var şu sıralar. Ama bütün bunların hesabını Mustafa Denizli verecek. Sokağa atılan bütün bu paraların hesabı, Beşiktaş'ta şu ana kadar işlenen bütün günahların hesabı Denizli'ye kesilecek.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ya dünyayı kandırdıysa   / 26-08-2009
 Rijkaard yanlış yolda   / 25-08-2009
 İnanılır gibi değil   / 19-08-2009
 Yuh olsun!   / 18-08-2009
 Yürekleri yetmez   / 12-08-2009
 Tesadüfen kazandı   / 11-08-2009
 Favorim G.Saray   / 05-08-2009
 Denizli'nin işi zor   / 04-08-2009
 Dehşet içindeyim   / 28-07-2009
 Büyük yara alır   / 21-07-2009
 
 
Fener'e sevindim
Leş kargalarını dinlemeliydi
Emre bile bile yapıyor
Diyarbakır yaramıyor
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
4.HAFTA
Fenerbahçe 2 Manisaspor 1
Trabzon 1 Bursa 1
Kayseri 3 Denizli 0
Ankaraspor 0 Galatasaray 2
Kasımpaşa 0 G.Birliği 4
Ankaragücü 2 İ.B.B. Spor 2
Sivas 0 Diyarbakırspor 2
Beşiktaş 0 Gaziantep 0
Eskişehir 2 Antalya 1
5.HAFTA
Manisaspor Sivas
Bursa Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Trabzon
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Eskişehir
Denizli Diyarbakırspor
Galatasaray Beşiktaş
Kayseri Ankaraspor
Gaziantep Kasımpaşa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital