ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Şaka gibi

Bütün ölü toplar tehlike yaratıyor. Önde Lugano'nun arasına atılan derinlemesine toplar da hep pozisyonla sonuçlanıyor. Zaten yenilen ilk gol kötü adam paylaşımından, ikinci gol de penaltıyla neticelenmesinden kaynakladı. Burada savunmadaki zaaf açık şekilde görülüyor. Daum bir şekilde bu işe el koymalı. Eğer Lugano'yu orada banko düşünüyorsa, yanındaki ismi de mutlaka tespit etmeli. Artık deneme safhası geçildi. Oradaki ikilinin uyumu çok önemli. Doğru veya yanlış iki kişide karar kılınmalı. Fenerbahçe oyuna gol ile başladı. Zaten ilk maçtakı 2-0'lık skorla iş bitmiş gibiydi. Burada da 1-0 öne geçince futbolcular maçı tamamen bıraktılar.

En iyi isimler durdu
Sahada ne mücadele ne koşma, futbol adına ne de başka bir şey göremezken, gördüğümüz tek şey anormal şekilde yapılan pas hatalarıydı. Selçuk, Uğur, Lugano, Önder hatta "En iyi isimler" dediğimiz Gökhan ve Semih, topu rakibe atmada adeta yarıştılar. 1-0'dan 1-1 olması şaka gibiydi. Arkadan 2-1 olunca şaka, k'ya dönüşmeye başladı. Hele adamlar üçüncü gol pozisyonuna da girmeye başlayınca, artık iş şakadan çıkıp, kabusa dönüştü. Allah'tan penaltı imdadımıza yetişti de skor 2-2'ye geldi ve rahatladık. Takım çok kötü oynayıp dökülürken Daum'un ikinci yarıya yine aynı 11'le başlaması büyük yanlıştı. Pozisyon bile bulamadığımız dakikalardan sonra 75'te yapılan değişiklikler hiç olmazsa rakip kaleye gitmemizi sağladı.

Taraftar mükemmeldi
İşin kısası Fenerbahçe dün akşam, Cristian ve Santos ile ayakta kalmaya çalıştı. Yani bir başka deyişle sahada rakibin 7 Afrikalısı'na karşın Fenerbahçe iki Brezilyalısı'yla direndi. Konunun ana fikri: 'Futbolda rakibini küçümsersen zor anlar yaşarsın.' Dün akşam Fenerbahçe böyle bir futbol gerçeğini yaşayabilirdi. Allah'tan yaşamadı. Son söz de gecenin en iyisi hatta mükemmeli Fenerbahçe taraftarına. Dışarıda alınan 2-0'lık galibiyete rağmen takımlarını muhteşem desteklediler. Bu konu hakkında daha geniş bir yazıyı kaleme almak gerekecek.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sindirmesi güç oluyor   / 26-08-2009
 Daha iyi olacak   / 25-08-2009
 Kaşıyın bakalım   / 23-08-2009
 Yola devam   / 21-08-2009
 Fenerbahçe açılımı   / 19-08-2009
 O gol yeter   / 17-08-2009
 Çifte standart   / 15-08-2009
 Meydan boş değil   / 12-08-2009
 Bekleyin ve görün   / 10-08-2009
 Denizli'ye boykot   / 09-08-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
3.HAFTA
Manisaspor 1 Trabzon 0
Galatasaray 4 Kayseri 1
Diyarbakırspor 1 Fenerbahçe 3
İ.B.B. Spor 0 Eskişehir 0
Antalya 2 Kasımpaşa 0
Gaziantep 1 Ankaraspor 1
Bursa 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Beşiktaş 0
Denizli 0 Sivas 0
4.HAFTA
Fenerbahçe Manisaspor
Trabzon Bursa
Kayseri Denizli
Ankaraspor Galatasaray
Kasımpaşa G.Birliği
Ankaragücü İ.B.B. Spor
Sivas Diyarbakırspor
Beşiktaş Gaziantep
Eskişehir Antalya
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital