ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Çifte standart

Futbolcu için olmazsa olmaz şartlardan biri sezon başı antrenmanlarını kaçırmamaktır. Bu çalışmaları hakkıyla kaytarmadan yapanlar sezon içinde kendilerini mutlaka en iyi şekilde gösterirler. İşte Emre, üç senedir ilk defa bu antrenmanlara katıldı, ne durumda olduğu ortada. Nihat Kahveci'nin de durumu ortada. Önemli mazereti vardı, çalışmalara katılamadı. Toparlanmaya çalışıyor ama o toparlanana kadar Beşiktaş da Milli Takım da on kişi oynamaya devam edecek. Nihat, Daniel Güiza'dan fazla paraya Beşiktaş'a geldi. Şu ana kadar varlığı ile yokluğu belli değil. Ama kimseden ses çıkmıyor. (Zaten çıkmasın da) Dokunulmazlar arasında. Mesela adı Nihat değil de Güiza olsaydı; "Bu paraya bunu kim transfer etmiş?" diye ortalığı ayağa kaldırırlardı. Hani "Yerli futbolcuyu yerin dibine sokarlar, yabancı futbolcuyu göklere çıkarırlar" diyorlar ya, iş Kadıköy'e gelince bu olay tersine işliyor. Çifte standart Fenerbahçe sınırlarında ortaya çıkıyor. Konunun ana fikri Aragones'in sistemini sorgulamadan Güiza'ya sallayanların geri adım attıklarını görmek beni ziyadesiyle memnun ediyor.

***

Kerem Gönlüm, Fenerbahçe'yle yapılan final maçlarında doping kullanmış. Yani Efes Pilsen'in şampiyonluğu haksız ve şaibelidir. O dönemlerde hayatlarında basketbol yazmamış Galatasaraylı ve Beşiktaşlı yazarlar Fenerbahçe'ye saldırıyorlardı. Şu konu hakkında ise tek bir yorum bile yapmıyorlar. Çifte stardart denen olgu sadece Kadıköy'de iş yapıyor diye boşuna söylemiyoruz. Aslında keşke bütün takım kontrolden geçirilseydi daha iyi olmaz mıydı? Sporcu mu bireysel suçlu yoksa kulüp mü potansiyel suçlu, ortaya çıkardı. Ne dersiniz sayın Ergin Ataman? "Fenerbahçe bu sene ligde nasıl oynayacak?" diyordunuz, ben de bütün seri boyunca tribünleri provoke eden size "Bu sene nasıl 'coach'luk yapacaksınız?" diye soruyordum. Şimdi doping kullanan öğrenciniz özellikle gençlerin yüzüne nasıl bakacak? Bu iki soruyu yanıtlarsanız sevinirim.
Not: Aman Ümit Özat ne olur kendine dikkat et, bizi daha fazla üzme. Bir dönem yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmeyen sevgili Aykut Oray ağabeyimizi de kaybettik. Futbolu çoğu yazardan daha iyi yorumlayan iyi bir Beşiktaş'lıydı. Başımız sağolsun.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Meydan boş değil   / 12-08-2009
 Bekleyin ve görün   / 10-08-2009
 Denizli'ye boykot   / 09-08-2009
 Olacak şey değil   / 07-08-2009
 Yiğidin hakkı yiğide   / 05-08-2009
 Hak eden kazandı   / 03-08-2009
 Hep böyle Emre   / 31-07-2009
 Fener'deki değişim   / 29-07-2009
 Yükseliş sürüyor   / 24-07-2009
 İyi takım oluyor   / 22-07-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep 2 Galatasaray 3
Manisaspor 0 Eskişehir 0
Diyarbakırspor 2 Ankaragücü 2
Sivas 1 Trabzon 2
Denizli 0 Fenerbahçe 2
Bursa 2 Kasımpaşa 1
G.Birliği 0 Kayseri 0
İ.B.B. Spor 1 Beşiktaş 1
Antalya 0 Ankaraspor 1
2.HAFTA
Fenerbahçe Sivas
Kasımpaşa İ.B.B. Spor
Galatasaray Denizli
Kayseri Gaziantep
Beşiktaş Antalya
Eskişehir Bursa
Ankaragücü Manisaspor
Trabzon Diyarbakırspor
Ankaraspor G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital