ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Yola devam

Şimdi Sion, Fenerbahçe ile aynı ayarda değilmiş falan gibi sıradan mevzuları bir tarafa bırakalım ve Fenerbahçe'nin gerçeklerine bakalım. Dün akşam da gördük ki Daum takım içinde bol bol alternatifler üretebilir. İşte bunlardan biri Semih. Alex'in yokluğunda ikinci yarıda girmesine rağmen bu çocuk, "Buranın adamı değilim" dercesine mükemmel paslar attı. 2. golde Kazım'ın al da at diye getirdiği top harikaydı. Daum maçtan önce "Deivid'i mi yoksa Semih'i mi?" oynatayım diye çok düşündü. Deivid'de karar kıldı. Deivid, çok pas hatasıyla oynamasına rağmen vazgeçilecek bir oyuncu değil. Zico döneminde gördük ki Gökhan'la da o bölgede çok iyi anlaşabilen bir futbolcu. Daum bir alternatifi o bölgede bulabilir.

Çok alternatif var
Emre çıkıp, Uğur Boral girdikten sonra Santos, Emre'nin bölgesine çekildi. Santos da o bölgede güzel işler yaptı. İşte bir alternatif daha... Daum, Deniz-Lugano ikilisiyle başladı. Deniz'in sakatlığından sonra Önder girdi. Belli oldu ki orada düşünülecek ilk isim Önder'dir. Orada arkasına kaçırdığı Mpenza'nın şutu direkten döndü. Buna karşılık Fenerbahçe akıl almaz goller kaçırdı. Büyük bir fark olabilirdi. Güiza'nın Emre'nin karşı karşıya, gene Güiza'nın boş kaleye atamadığı topları izledik. Takımın en iyisi kuşkusuz kaptan Emre'ydi. Mükemmel oynadı. Rakibi kendi yarı alanında basan ilk adam oldu. Dün Cenevre, tarihin en sıcak gününü yaşamış. Anormal bir nem vardı. Bu yüzden çok iyi bir futbol beklemek zaten olmazdı. Ama Fenerbahçe gerekeni yaptı ve turu cebine koydu.

Hep ileriye oynuyor
Bu sene çok açık bir şekilde belli ki Brezilya ekolü benimsenmiş. Top gerekmedikçe havaya hiç kalkmıyor, hep yerden havaya oynanıyor. Hızlı oynandığı zamanlar da bizlere büyük keyif veriyorlar. Geçen seneye göre en büyük değişikliklerden bir tanesi de topun yana ve geriye değil de ileriye oynanması. Yani sürekli golün düşünülmesi. Emre'den sonra kalede güven veren Volkan, sağ tarafta Gökhan Gönül, her geçen gün takıma ısınan Dos Santos ve Cristian ve de ikinci devre oyuna girip çok güzel işlere imza atan Semih'i beğendim. Artık gruplardaki rakipler beklenecek. Çünkü Kadıköy'deki maç formaliteden öteye geçmeyecek.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fenerbahçe açılımı   / 19-08-2009
 O gol yeter   / 17-08-2009
 Çifte standart   / 15-08-2009
 Meydan boş değil   / 12-08-2009
 Bekleyin ve görün   / 10-08-2009
 Denizli'ye boykot   / 09-08-2009
 Olacak şey değil   / 07-08-2009
 Yiğidin hakkı yiğide   / 05-08-2009
 Hak eden kazandı   / 03-08-2009
 Hep böyle Emre   / 31-07-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
2.HAFTA
Fenerbahçe 3 Sivas 0
Kasımpaşa 1 İ.B.B. Spor 3
Galatasaray 4 Denizli 1
Kayseri 1 Gaziantep 1
Beşiktaş 2 Antalya 0
Eskişehir 3 Bursa 2
Ankaragücü 1 Manisaspor 1
Trabzon 1 Diyarbakırspor 2
Ankaraspor 1 G.Birliği 1
3.HAFTA
Manisaspor Trabzon
Galatasaray Kayseri
Diyarbakırspor Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Eskişehir
Antalya Kasımpaşa
Gaziantep Ankaraspor
Bursa Ankaragücü
G.Birliği Beşiktaş
Denizli Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital