ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
'Neeskens' diye biri

Galatasaray, tarihinin hiçbir döneminde takımı böyle iki büyük yıldıza teslim etmedi. Yazmak istediğim iki yıldızın biri Rijkaard, diğeri ise Neeskens. Yakın geçmişe şöyle bir göz atarsanız, ikisinin de Hollanda ve dünya futbolunda büyük firma olduklarını kolayca görürsünüz. Bu ikiliyi bir arada çalıştırmak, ya da bir takımın başına geçirmek, öyle kolay bir iş değil. Önce böyle bir ikiliyi çalıştırmak için büyük bir mali külfet altına girmek gerekir. Sonra da onların istedikleri kadroyu kurmak zorunluluğu vardır. Galatasaray bu iki mali külfeti bile bile kabul ettiği için ileriye dönük dev bir adım attı. Bu adım yürek ve cesaret isteyen bir işti. Bunu da Polat yönetimi başardı. Rijkaard'ın teknik direktörlüğü malum. Son görev yaptığı Barcelona'da önemli başarıları var. Türkiye'de bu başarıları elde edebilir mi? Bu soruyu sormak için zamana ihtiyaç var. Galatasaray'da herkes bu ikiliye zaman ayırmayı öğrenecek ve beklemesini bilecek.

Derin izler bıraktı
Benim yadırgadığım şey Neeskens'e karşı yapılan sessiz tavır. Herkes şunu çok iyi bilmeli. Neeskens dünya futbolundan bir dev olarak geldi geçti. Hem de derin izler bırakarak. Taraftarlara bakıyorum sadece Rijkaard'a sevgi gösterilerinde bulunuyor. Bu olmamalı! Galatasaraylılar en az onu da Rijkaard kadar onore etmelidir. Neeskens yardımcı geldi diye asla basite alınacak bir futbol adamı değildir.

Taraftar desteklesin
Galatasaray'ın şu an ki masrafı korkunç. Bunu görmemek için aptal olmak lazım. Böyle günlerde herkes elini cebine atmalı, gereken desteği vermelidir. Her yıl süper yıldızlar istemek, arkasından da şampiyonluk muhabbeti yapmak "Kasaların parayla dolması" ile oluyor. Vermeden istemek Allah'a mahsustur. Taraftarların hiçbir yardımda bulunmadan istemesi biraz abes olur.

Fiyat yükseltiyorlar
Galatasaray'ın yaptığı transferler ortada. Yapılacak transferler ise perde arkasında. Yapılacak yeni büyük transferleri ise kimse bilmiyor. Son derece gizli yapılıyor. Sebebi ise bazı kulüplerin almasa bile devreye girip fiyat arttırması. Galatasaray'ın yaptığı transferler de kulüplere bonservis ödenmemesi ise 10 milyon euro'ya yakın kâr demek. Bu parayla çok iyi iki futbolcu alınabileceği de bir gerçek.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kim seçiyor?   / 22-06-2009
 Varsa yoksa   / 18-06-2009
 Kim utanmalı?   / 12-06-2009
 Yüzyılın komikleri   / 11-06-2009
 Karar sizin   / 08-06-2009
 Terim maceradır   / 04-06-2009
 Derdine yan!   / 31-05-2009
 'Vefa' bozacı mı?   / 28-05-2009
 Üzücü sonuç   / 25-05-2009
 Hangisi mi?   / 23-05-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital