ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Kim seçiyor?

Galatasaray teknik direktör sorununu çözdükten sonra, sessiz sedasız futbolcu alım satımı işlerini yürütmeye başladı. Benim kafamı karıştıran bir şey var. Bu "Oliveira" denen futbolcu geçen sezonlarda da Galatasaray'ın gündemindeydi. Oldu olmadı lafları bir süre gündeme oturdu. Sonunda pahalı geldi, kaldı. Şimdi gene gündeme oturan Oliveira ha geldi, ha gelecek. Ancak soru şu: Galatasaray'da transferi kim yapıyor? Galatasaray cephesi mi, yoksa Rijkaard mı? Eğer Hollandalı hoca yapıyorsa, geçen yıl o takımda yoktu, yönetim almak için uğraşmıştı. Anlaşılan yönetim kurulu gene transferlerde kendi bildiğini okuyor. Ha unuttum sanmayın, gündemde Kewell'ın vatandaşı Lucas Neill da var. Geçen yıl o da isteniyordu, bu yıl gene ha oldu ha olacaklar arasında ismi geçiyor. İnşallah yanlış düşünüyorumdur.

Alt yapıya saygı
Galatasaray, hazırlık kampına alt yapıdan 6 ya da 8 futbolcu götürecekmiş. İlk karar ikiydi, sonra isimlere zam geldi ve rakam yükseltildi. Burada kim kimi kandırıyor bilemem. Ama görünen şu: Götürülen futbolcular kamp süresince 2-3 hazırlık maçında 10-15 dakika oynayacakmış. Rijkaard kimi beğenirse takıma alacakmış. "Bunlardan bir şey olmaz" derse hepsi geriye gönderilecek, ya satılacak ya da kiralanacakmış. Bu işle ilgili kim varsa, hepsi Galatasaray alt yapısındaki futbolcuların yeteneklerini biliyor. Denemek ne demek! İçlerinden iki üç tanesini seçersin, "Bunlar bu yıl A takım kadrosunda olacak" diye yeni hocaya teslim edersin. Böyle on beş dakikalık maçlarla seçim komedisi yapılmaz.

Lincoln gönderilmeli
Lincoln, Galatasaray'ın başına tam bir bela oldu. Onu çok koruduk. Yerli yersiz övdük. Tribünler bir iki güzel hareketini unutamadığı için her maçta onu yere göğe sığdıramadı. Ama o ne yaptı? Herkesi aldattı. İstediği zaman oynadı, istediği zaman oynamadı. Kar, yağmur çamuru bahane edip "Hastayım, sakatım" dedi, deplasmanlara gitmedi. Yedek kalınca kızıp sahaya çıkmadı. Böyle bir adamın artık takımda yeri yok. En kısa süre içinde gitmeli, hatta hazırlık kampına bile götürülmemeli.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Varsa yoksa   / 18-06-2009
 Kim utanmalı?   / 12-06-2009
 Yüzyılın komikleri   / 11-06-2009
 Karar sizin   / 08-06-2009
 Terim maceradır   / 04-06-2009
 Derdine yan!   / 31-05-2009
 'Vefa' bozacı mı?   / 28-05-2009
 Üzücü sonuç   / 25-05-2009
 Hangisi mi?   / 23-05-2009
 İmza ayıbı   / 21-05-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital