ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
G.Saray iflas etti

* G.Saray'ın bu seneyi silip gelecek yıla bakması ve yeni bir yapılanma içine girmesi gerekiyor
* Bülent Korkmaz bir daha Florya'ya zor gelir. Gitsin 1 fırın ekmek yesin, kendini kanıtlasın

_Galatasaray, Ankaragücü'nü yendi ama Ümit Karan ve Hasan Şaş'ın kadro dışı kalması ve Harry Kewell'ın yedek oturması maça damga vurdu. Kararın Korkmaz'a ait olduğu söylendi. Bu tür hamlelere gerek var mıydı!..
Galatasaray darmadağın. Bursaspor bu kadar sıkıştırmasa aslında Galatasaray'ın bu seneyi silip gelecek sezona bakması lazım. Ama Bursa öyle sıkıştırıyor ki seneye Avrupa'da olmayan bir Galatasaray yok sayılır. Transferleri bile etkiler. Bir takım yabancı futbolcular ve hoca getireceklerse bu gelecek adamlar Avrupa'da mücadele etmeyen Galatasaray'a başka türlü bakacaklar. Avrupa'da olan Galatasaray'a başka türlü bakacaklar. Şampiyonlar Ligi'nde oynasaydı Galatasaray, başka türlü bakacaklardı. Adam Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'da atıyorum 3 milyon euro isteyecekse, UEFA Kupası'nda oynayacak Galatasaray'dan 5 milyon euro isteyecek. Hiçbirinde oynamayan Galatasaray'dan 10 milyon euro isteyecek. Çünkü pazar gücünü kaybediyorsun, Avrupa'da oynadığın ya da oynamadığın maçlara göre.

HER HAFTA SORUN
Galatasaray'ın Avrupa'da oynaması lazım. Ama öte yandan da antrenörden başlayarak her şey iflas etmiş durumda. Galatasaray'ın yepyeni bir yapılanmanın içine girmesi lazım. Gelecek senenin hazırlıklarına şimdiden başlaması lazım. Peki bunu yapacak güçte bir yönetim var mı? Hâlâ Ümit Karan ile Hasan Şaş ile uğraşıyorlar. Büyük bir şaşkınlık içindeler. Onları Bülent Korkmaz mı götürmedi Kayseri'ye, yönetim mi, belli değil! Adnan Polat'ın bu tür işlere fena halde girdiğini biliyorum. Medyadaki gazetecilere baskı yaparak, 'Şu adamları harcayın, yıpratın. Çünkü ben bunu gözden çıkardım' dediğini biliyorum geçen sene Hakan Şükür için. Bu sene de Hasan Şaş ve Ümit Karan'a aynı şeyleri yapabilir. Şimdi böyle başkana da hangi futbolcu güvenir. 'Şimdi biz iyiyken iyi, yarın formdan biraz düştüğümüzde bu adam bizi de satar' der. Bu bir dert. Öte yandan Bülent Korkmaz bunları götürmediyse onu anlamak mümkün değil. Adam her hafta bir sorun çıkarıyor. Bir hafta Lincoln'ü, bir hafta Ayhan'ı, bir hafta ötekini berikini!.. Hasan Şaş ile Ümit Karan'ın Kayseri'ye götürülmesi Galatasaray için çok büyük masraf mı olur? Götürürsün oynatmazsın. Adam cezalı futbolcusunu bile götürüyor. 'Takımdan kopmasın' diye. Ümit Karan ve Hasan Şaş'ın götürülmemesinin bir ceza olduğu açık. Bülent çıkıyor orada efendim benim tercihim. Senin tercih edecek halin kalmadı. Sen bittin Galatasaray'da. Bugün bütün sayfalarının manşetlerinde Galatasaray'ın yeni antrenörü konuşuluyor. Schuster mi olacak, Van Gaal mi olacak, Klinsman mı olacak? Bülent Korkmaz'ın devam edeceğini dair bir gelişme yok. Zaten mümkün de değil. Adam futbolun f'sinden anlamadığını gösterdi, idareciliğin i'sinden anlamadığını da gösterdi. Bülent Korkmaz bitmiştir. Şu son maça bak!.. Bursa, Galatasaray'ın ensesinin kökünde. Galatasaray'ın mutlaka kazanması lazım. Ankaragücü'ne karşı oynuyor. 1-0 galip durumda. Rakibi 10 kişi ve Galatasaray arkaya yaslanıyor. Savunma yapıyor, 1- 0'ın üstüne yatmaya uğraşıyor. Galatasaray'ın kalecisi sarı kart görüyor vakit geçirdiği için. Peki o 90. dakikadaki frikik gol olsa ne olacak?






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Polat seyretti   / 06-05-2009
 Fener teşvik almış!   / 05-05-2009
 Çok yıprandı   / 29-04-2009
 Uyutma taktiği   / 28-04-2009
 Nasıl savunur!   / 22-04-2009
 İki büyük günah   / 21-04-2009
 Yıldırım'ın vicdanı rahat mı!   / 15-04-2009
 Baş suçlu hakem   / 14-04-2009
 Terim'i tüketiyor   / 09-04-2009
 Polat geç kaldı   / 08-04-2009
 
 
Tersine dönebilir
G.Saray iflas etti
Lincoln yutturdu
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
31.HAFTA
Eskişehir 2 Antalya 0
Bursa 3 Konya 0
Kocaeli 1 Trabzon 3
Galatasaray 1 Ankaragücü 0
Fenerbahçe 1 Denizli 0
Ankaraspor 1 Beşiktaş 4
Sivas 1 İ.B.B. Spor 2
G.Birliği 3 Hacettepe 1
Kayseri 3 Gaziantep 0
32.HAFTA
Ankaragücü Beşiktaş
İ.B.B. Spor Kayseri
Trabzon Bursa
Konya Eskişehir
Denizli Ankaraspor
Galatasaray G.Birliği
Gaziantep Kocaeli
Antalya Fenerbahçe
Hacettepe Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital