ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Lincoln yutturdu

Ankaraspor maçında son dakikada yenilen golle Galatasaray 2 puan kaybetti. Ankaragücü karşısında da aynı durum olabilirdi.
Onun için 1-0 güvenilir bir skor değil. Şimdi Bülent Korkmaz'ın ikinci yarıda yaptığı değişikliklere bakın. Serkan Kurtuluş'u çıkarıyor, Sabri'yi alıyor. Ne değişiyor takımda? Aynı tipte oynayan iki adam ve Serkan gayet de iyi oynuyordu. Niye çıkardın adamı? Sabri'yi sokarak bir şey beklersin, bir oyun değişikliği beklersin. Başka bir yaratıcılık beklersin ve Sabri'yi sokarsın. Hayır aynı tipte iki oyuncu. Oynayan da iyi oynuyor. İkinci değişiklik; Baros'u çıkarıp, Nonda'yı alıyor. Baros'u çıkarıp, Nonda'yı almak Galatasaray'ın oyun düzenine ne değişiklik getirir? Gol kralı Baros'u alıyorsun. Baros'un ne kusuru varsa, onun kadar kusuru olan, onun kadar oynayan Nonda'yı koyuyorsun. Baros'un yanına Nonda'yı koysan bir değişiklik olur.

ALAY EDER GİBİYDİ
Ama Baros'u çıkarıp, Nonda'yı koyduğun zaman Galatasaray'ın oyun düzeninde herhangi bir değişiklik beklemiyorsun, oynanan oyuna 'razısın' demektir!.. Oysa oynanan oyunu değiştirecek bir tek kişi var o sırada kenarda; Kewell. Kewell'ı 'prim kazansın' diye alay eder gibi, vakit kazanmak için son dakikada oyuna sokuyor. Farkında değil. Şaşkın. Hakikaten bilmiyor. Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'ın başına geldiği günden beri yaptığı değişikliklere bakın!.. Hiçbirinin anlamı yok. Bir daha Florya'ya zor gelir. Ben Galatasaray'ın 10 yaş takımını Korkmaz'a emanet etmem. Gitsin en az bir fırın ekmek yesin, bu işi öğrendiğini kanıtlasın. Bu yaptıklarını futbol cahili birisi yapmaz. Galatasaray, kupa şampiyonluğuna oynayan Fenerbahçe, lig şampiyonluğuna oynayan Beşiktaş'tan, Sivas'tan, daha kritik durumda. Avrupa'ya gidemezse biter. Kimse farkında değil.

FİYASKO İLE BİTER
_Galatasaray penaltı golüyle galibiyete ulaştı. Penaltısı doğru muydu, Lincoln kendini yere mi attı?
Palavra. Resmen yutturdu Lincoln. Bir daha yutturmaya baktı ama orada sarı kartı çıkardı ama iş işten geçti.

_Beşiktaş ve Sivas, Galatasaray ile karşılaşacak. 'Galatasaray'ın ligin kaderini belirleyeceği' şeklinde yorumlar var. Katılıyor musunuz?
Galatasaray kendi kaderini belirlemeye uğraşıyor şimdi. Bursa fena halde sıkıştırıyor, Galatasaray, Avrupa'dan düşebilir. Avrupa'dan düşürse Adnan Polat yönetimi için büyük bir fiyasko olur. Galatasaray'ın, Beşiktaş'ı, Sivas'ı düşünecek hali yok. Galatasaray kendi derdinde ve de şu anda ortaya koyduğu futbolla da Avrupa'da oynaması bayağı tehlikede. Bursa da çok istikrarlı. İyi top oynuyor. Galatasaray kör topal gidiyor. Onun için Beşiktaş ve Sivas, karşılarında çırpınan bir Galatasaray bulacak.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Polat seyretti   / 06-05-2009
 Fener teşvik almış!   / 05-05-2009
 Çok yıprandı   / 29-04-2009
 Uyutma taktiği   / 28-04-2009
 Nasıl savunur!   / 22-04-2009
 İki büyük günah   / 21-04-2009
 Yıldırım'ın vicdanı rahat mı!   / 15-04-2009
 Baş suçlu hakem   / 14-04-2009
 Terim'i tüketiyor   / 09-04-2009
 Polat geç kaldı   / 08-04-2009
 
 
Tersine dönebilir
G.Saray iflas etti
Lincoln yutturdu
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
31.HAFTA
Eskişehir 2 Antalya 0
Bursa 3 Konya 0
Kocaeli 1 Trabzon 3
Galatasaray 1 Ankaragücü 0
Fenerbahçe 1 Denizli 0
Ankaraspor 1 Beşiktaş 4
Sivas 1 İ.B.B. Spor 2
G.Birliği 3 Hacettepe 1
Kayseri 3 Gaziantep 0
32.HAFTA
Ankaragücü Beşiktaş
İ.B.B. Spor Kayseri
Trabzon Bursa
Konya Eskişehir
Denizli Ankaraspor
Galatasaray G.Birliği
Gaziantep Kocaeli
Antalya Fenerbahçe
Hacettepe Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital