ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Üç büyük ihanet

* Beşiktaş, İbrahim Toraman'ın ihanetine uğradı. Böyle bir sorumsuzluk olmaz
* İkinci ihanet penaltıyı vermeyen hakemden, üçüncü ihanet ise Mustafa Denizli'den geldi

_Beşiktaş Sivas'ın ardından Bursa ile de berabere kalarak liderlik fırsatını kullanamadı. Siyah-beyazlılar zirve stresi mi yaşıyor?
Beşiktaş evvela İbrahim Toraman'ın ihanetine uğradı. O ikinci sarı kartı gördüğü hareketi yapan adamı ben Beşiktaş'tan ihraç ederim. Sene başında etmişlerdi, demek ki haklıymışlar. Böyle bir sorumsuzluk olamaz. Hem de bu kadar kritik bir haftada sarı kartın varken, duran topa elle yükseleceksin ve hakeme 'beni at' diye bağıracaksın. İnanılır gibi değil. Makineli tüfeği alıp tesisleri bassan ancak bu kadar zarar verirsin. İkinci ihanet hakemin. İbrahim Toraman'ın birinci sarı kartına sebep olan elle müdahalenin aynısını hem de 18'in içinde Ömer yaptı. Penaltı ve kırmızı kart vereceğine oyunu devam ettirdi. Aynı kalenin önünde, aynı yan hakemin önünde. Aynı hareket birinde sarı kart, sonra İbrahim ihraç oldu oyundan, öbüründe devam. Bunu bana kimse anlatamaz. Kocaeli maçındaki avansı sanki geri verdiler. Hakem Beşiktaş'ın aleyhine maç boyu yorum yaptı. En barizi de bu pozisyondu.

HOLOSKO ÇIKAR MI!
İbrahim Toraman'ın pozisyonunun aynısıydı, İbrahim Toraman hentbol ve sarı kartsa, Ömer'in hareketi de penaltı ve kırmızı kart. Üçüncü ihaneti de Mustafa Denizli yaptı. Holosko'yu oyundan almasını anlamama imkan ihtimal yok. İkinci yarı bir başladı, Holosko, tek başına sağdan soldan, ortadan saldırarak darmadağın ediyordu Bursa savunmasını ve Bursa, Holosko'yu durduramıyordu. Ertuğrul Sağlam'a desen ki 'Birini al Beşiktaş'tan da biraz nefes al' Holosko'yu çıkarırdı Ertuğrul. Dökülen Bobo'yu oyunda tutarken Holosko'yu çıkarmasına inanamadım. Kenarda Serdar Özkan'ın ısındığını söyledi spiker. 'Kim çıkar?' diye düşünüyordum oyundan!.. Rüştü çıksa ve kaleye Serdar geçse bu kadar şaşırırdım ancak. Holosko'yu çıkardı. Mustafa Denizli gibi bir adam. Aklım hayalim almadı. Ondan sonra da Beşiktaş'ın hücum gücü bitti zaten.

_Maç başındaki değişiklikleriyle ilgili neler söyleyeceksiniz? Savunmada uzun bir aradan sonra Gökhan-Toraman ikilisi görev yaptı. Sivok ön liberoya geçerken, orta sahada Yusuf'u kesip, Delgado'ya şans verdi. Bir anda bütün takımı değiştirmek doğru mu?
Gökhan Zan ile İbrahim Toraman'ı oynatmasına benim bir itirazım yok. Türk Milli Takımı'nda oynayan iki futbolcuya kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum. 'Ama onları oynatacağım' diye bir forvetten vazgeçip, Yusuf gibi bir adamdan vazgeçip Sivok'u yeniden ikinci ön libero olarak sahaya sürmesi anlaşılır gibi değil. Bunu daha önce defalarca söyledik. 'Mustafa Denizli ne kaybettiyse buradan kaybetti. Nihayet doğruyu buldu. Tek ön liberoya döndü, Ernst'e güvenmeye başladı' dedik. Birden bire hem de Sercan'ı oynamayan bir Bursa önünde çift ön libero ile sahaya çıktı. Mustafa hocayı da anlamanın imkanı yok. Yusuf gibi bir adam o kadar bekler mi kenarda!..






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yıldırım'ın vicdanı rahat mı!   / 15-04-2009
 Baş suçlu hakem   / 14-04-2009
 Terim'i tüketiyor   / 09-04-2009
 Polat geç kaldı   / 08-04-2009
 Burası dağbaşı mı?   / 07-04-2009
 İş işten geçti   / 01-04-2009
 Bu Terim olamaz!   / 31-03-2009
 Tümer niye yok?   / 25-03-2009
 G.Saray'lı değilmiş   / 24-03-2009
 Gol atması şart   / 18-03-2009
 
 
İki büyük günah
Sivas'ı bitirdiler
Üç büyük ihanet
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
28.HAFTA
Trabzon 2 G.Birliği 0
Konya 0 Sivas 0
Ankaraspor 1 Fenerbahçe 0
Antalya 2 Kayseri 1
Denizli 3 Kocaeli 2
Gaziantep 0 Hacettepe 0
Ankaragücü 3 Eskişehir 2
İ.B.B. Spor 0 Galatasaray 1
Beşiktaş 0 Bursa 0
29.HAFTA
Hacettepe İ.B.B. Spor Cumartesi 14:00
Sivas Trabzon Cumartesi 16:15
Fenerbahçe Ankaragücü Cumartesi 20:00
Kayseri Konya Pazar 14:00
Bursa Denizli Pazar 14:00
Kocaeli Antalya Pazar 14:00
G.Birliği Gaziantep Pazar 14:00
Eskişehir Beşiktaş Pazar 16:15
Galatasaray Ankaraspor Pazar 20:00
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital