ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Sivas'ı bitirdiler

Beşiktaş 10 kişi kaldı ama Bursa bu fırsatı kullanmayı düşünmedi.
Bursa başından sonuna beraberliğe razıydı ve oyun içindeki gelişmeler bu düşüncesini değiştirmedi. 'Benim Sercan'ım yok, deplasmanda oynuyorum, seyircimi götüremiyorum. Beraberlik iyidir' makul bir düşünce. Hele de Ertuğrul gibi Beşiktaş'ı iyi tanıyan, Beşiktaş'ın gücünü, o stadın gücünü iyi bilen bir hoca varsa takımın başında. Tamam ama Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra, hâlâ beraberliğe razı olması garip.

_Fenerbahçe 10 haftadır kazanamayan Ankara'ya mağlup oldu. Son 5 haftada sadece 1 galibiyeti var. Bu kadar isteksiz olması garip değil mi!..
Fenerbahçe zaten bitikti. Aslında bunlar Fenerbahçe'nin lehine olan sonuçlar. Takke ne kadar yere düşerse, keli saklamak o kadar güçleşecek ve Fenerbahçe'nin yapması gereken değişiklikler taa tepeden başlayarak bu sene yapılacak. Yoksa yine durumu örtbas edecek bir sonuç ortaya çıkarsa Fenerbahçe'ye bir sene daha kaybettirir.
_Alex'in olmaması bir eksiklik yaratıyor mu Fenerbahçe'de? Eksiklik yaratıyor tabii. Fenerbahçe oyun kurmayı bilmiyor, doğru dürüst de hocası yok. Fenerbahçe'nin en büyük kozu duran top. Duran topa da Alex vurmadığı zaman gol olmuyor. Emre vurduğu zaman ne olduğunu görüyorsun.

ANTİPATİK OLDU
_Bir "Tezgah var" açıklaması da Sivas'tan geldi. Otyakmaz ile Uygun şike imasında bulundu ve "Anadolu'dan şampiyon çıkmasını istemeyenler var. Bu kişileri de herkes biliyor" dedi. Sivas'ın önü mü tıkanıyor?
Bülent Uygun ve Mecnun Otyakmaz, Türk kamuoyunda Sivasspor aleyhine müthiş bir hava yaratıyorlar. Bugün pek çok insan Sivas'ın şampiyon olmasını istemiyorsa bu ikili yüzünden. Evvela kabahati kendilerinde arasınlar. Sivas'ın çok şeker ve çok sempatik, sevilen futbolcuları var. Ama başkan ve teknik direktörünün dengesiz konuşmaları yüzünden takım antipatik oluyor.

_Ligin bitmesine 6 hafta kaldı. Fenerbahçe koparken, Galatasaray yeniden potanın içinde görülmeye başladı.
Galatasaray'dan hiçbir şey olmaz. Adnan Polat'ın bütün çabası Galatasaraylı futbolcuların motivasyonlarını yüksek tutmak. Çünkü seneye Galatasaray'ın Avrupa'da oynamama tehlikesi var. Fenerbahçe'nin hâlâ kupa alma şansı var. Galatasaray'ın o da yok. Tabii Adnan Polat, 'Bundan sonra hedefimiz Avrupa' demeyi kendine yakıştıramıyor bu nedenle şampiyonluk iddiasına yaslanıyor.

_Bu hafta Sivas-Trabzon karşılaşması var. Bu karşılaşmanın sonucu zirveyi nasıl şekillendirir?
Trabzon kazanırsa kendisini potaya sokar. Beşiktaş ne yapar bilemiyorum. Çünkü Beşiktaş geçen hafta Konya'nın yaptığı iyilikten yararlanamadı. Bu hafta Trabzon'un yapacağı iyilikten yararlanır mı, yararlanamaz mı bilemiyorum. Ama Trabzon kazanırsa kendisini potaya sokar.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yıldırım'ın vicdanı rahat mı!   / 15-04-2009
 Baş suçlu hakem   / 14-04-2009
 Terim'i tüketiyor   / 09-04-2009
 Polat geç kaldı   / 08-04-2009
 Burası dağbaşı mı?   / 07-04-2009
 İş işten geçti   / 01-04-2009
 Bu Terim olamaz!   / 31-03-2009
 Tümer niye yok?   / 25-03-2009
 G.Saray'lı değilmiş   / 24-03-2009
 Gol atması şart   / 18-03-2009
 
 
İki büyük günah
Sivas'ı bitirdiler
Üç büyük ihanet
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
28.HAFTA
Trabzon 2 G.Birliği 0
Konya 0 Sivas 0
Ankaraspor 1 Fenerbahçe 0
Antalya 2 Kayseri 1
Denizli 3 Kocaeli 2
Gaziantep 0 Hacettepe 0
Ankaragücü 3 Eskişehir 2
İ.B.B. Spor 0 Galatasaray 1
Beşiktaş 0 Bursa 0
29.HAFTA
Hacettepe İ.B.B. Spor Cumartesi 14:00
Sivas Trabzon Cumartesi 16:15
Fenerbahçe Ankaragücü Cumartesi 20:00
Kayseri Konya Pazar 14:00
Bursa Denizli Pazar 14:00
Kocaeli Antalya Pazar 14:00
G.Birliği Gaziantep Pazar 14:00
Eskişehir Beşiktaş Pazar 16:15
Galatasaray Ankaraspor Pazar 20:00
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital