Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Gerçekleri saptırmak

Fenerbahçe, 3 maçta da berabere kaldığından Aragones henüz galibiyetle tanışamadı. Sergilenen oyun tatminkâr değil. Gerçi hazırlık maçları eksikleri görmek içindir. Yalnız eldeki takım yeni kurulmuş bir takım olmadığından Aragones bu konuda şanslı. Takviye olarak Güiza ve Burak da gayet başarılılar. Ama çok önemli bir nokta var. O da gol kısırlığı çekiliyor. Çünkü pozisyon üretilemiyor. Geldiğinden beri acımasızca eleştirilen Zico asla bir enkaz bırakmadı. Tam tersi 1 sene şampiyon, 1 sene ikinci olan, UEFA'da gruptan çıkan, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan bir takımı Aragones'e emanet etti. Şu anda Fenerbahçe'de İspanya ve Türkiye Ligleri'nin gol kralları var. Önemli olan bu futbolculara topu taşıyabilmek, sistemi buna göre kurabilmek. Aragones, Güiza ve Semih'i aynı anda oynatabilecek bir taktik geliştirmek zorunda. Bir tek Aurelio'nun yokluğu asla bahane olmamalı. Transfer yapılacak. Görüşmeler sürüyor ama unutmamak gerekir ki 6+2 dolu. Kontenjanı boşaltmadan futbolcu alamazsınız. Peki kim ile yollar ayrılacak derseniz. Şöyle bir bakalım. Edu ve Lugano olmaz. Son maçta ve daha öncede gördük Can ve Yasin büyük hatalar yapıyorlar.

F.Bahçe'yi eleştirmem
Neyse geçelim Roberto Carlos'a. Ona dokunulmaz. Aynı Alex gibi. Güiza zaten hiç olmaz. Geriye kim kalıyor. Deivid, Kezman ve Maldonado. Tercihi teknik adam yapacaktır. Deivid'in ayağının kırılması büyük talihsizlik. Ardından annesini kaybetti. Zor günler geçirirken, yanında olmak gerekli. Aurelio'nun yerine birisi ve forvete bir kişi alınacaksa ortada kalan iki isim Kezman ve Maldonado oluyor. Aslında bu kadro ligimize göre fazla. Geçen sene herkes 20 puan farkla şampiyon olunur diyordu. Avrupa'da yarı final kılpayı kaçarken, şampiyonluk büyük hatalarla kaybedildi. Demek ki aynı hatalar yapılmayacak. Transferde adı geçen Eto'o ve Albelda gibi isimler gelecekse elbette hayır demem. Ben yapılan 1-2 hatadan dolayı kulüpleri, teknik adamları ve futbolcuları yerden yere vurmam. Fenerbahçe'nin doğru yolda olduğunu ezeli rakiplerinin başkanları kabul ediyor ama içeridekilere kabul ettirmek zor oluyor. 5 yılda 3 şampiyonluk, 2 ikincilik yaşamış, diğer branşların hepsinde zirveye oynamış bir kulübü eleştirmek yerine alkışlamayı kabul eden bir yazarım. Bu yüzden gerçekleri saptırmak bize göre değil. Not: 19.07'yi FEDER'in Zeytin Dalı'nda düzenlediği gecede kutladım. Güzel bir geceydi. Bir dahaki yazımda orada yaşananları sizlere paylaşacağım.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 10 gün sabredin   / 19-07-2008
 Biraz bekleyelim   / 17-07-2008
 Kalıcı olmak   / 16-07-2008
 Haydi hayırlısı   / 14-07-2008
 Aurelio gerçeği   / 12-07-2008
 Kıymet bilmek   / 09-07-2008
 Helvayı götürmek   / 05-07-2008
 Aragones ne yapar?   / 02-07-2008
 Yiğidin hakkı   / 27-06-2008
 Sağ olun var olun   / 26-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Kezman' ın babası felç...
F.Bahçe' de bu sezon...
Yeni başladım
Sezon öncesi teknik heyeti...
Serdar Kurtuluş yüz...
Geçtiğimiz sezon sakatlığı...
Zafer resti
Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Zafer' le...