Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Biraz bekleyelim

F.Bahçe dün oynadığı futbolla ilerisi için fazla umut vermedi. Gerçi beni bilirsiniz, hazırlık maçlarında takımın orasını burasını enine boyuna çekiştirenlerden değilim. Gördüklerimi sizlerle paylaşmaya çalışırım. Dün 90 dakika boyunca dişe dokunur, doğru dürüst bir pozisyon yaratamayan F.Bahçe için takdir edersiniz ki söyleyecek fazla bir şeyim yok. Bu işe herhalde en çok maçı seyreden MTK'nın yardımcı antrenörü sevinmiştir. Aragones takımı, kadroyu şekillendirmeye başlamış. Kafasında düşündüklerini sahaya sürüyor. Aurelio'nun yokluğunda Selçuk ve Deniz'in önemi büyük. Bu iki futbolcu rakipten gelen atakları kendi kalesinde tehlike yaratmadan önlemek durumunda olmalılar. Çünkü F.Bahçe riskli oyunu tercih ediyor. Belki topun sarı-lacivertli takımda kalması iyi gibi gözükebilir ama pozisyon üretmedikten sonra bunun da önemi kalmıyor. Kaptırılan toplar kontratağa dönüşünce büyük tehlikeler oluşuyor. Hücumda çoğalma prensibini unutmuş gibi gözüküyor F.Bahçe. Semih ileride tek kalıyor. F.Bahçe çok yan pas yapıyoruz ve geriye oynuyoruz, bu da tempoyu düşürüyor. Aragones'in bu noktada dikine oynayan futbolcuları tercih etmesi lazım. Bunlar da zaten belli. Başka Alex olmak üzere Gökhan, Uğur ve Kazım.

Takımın lideri Alex
Alex her zamanki gibi takımın lideri konumunda. Topla boş alanda buluşturulduğu zaman mükemmel işlere imza atıyor. Aragones geçen maçta Kezman'ı, bu karşılaşmada da Semih'i ilerde tek bıraktı. Demek ki Zico'nun sisteminden vazgeçmeyek. Zaten hep söylüyoruz, Alex'in olduğu takımda önde iki forvetle oynamak kolay değil. Peki şimdi soru şu: Güiza geldiğinde ne olacak, Aragones tek mi, yoksa çift forvet mi oynatacak. Semih yine nöbetçi golcü olarak kulübeye mi dönecek. Bunları yakın zamanda göreceğiz. Şu anda henüz çok erken. Bence sistem de kadro da her an değişebilir. Zaten ilk önemli maç MTK ile, o da ayın 30'unda. Demek ki önümüzde 13 gün daha var. Bu da oldukça uzun bir süre. O yüzden beklemekte fayda var diye düşünüyorum. MTK maçında ortaya çıkan eseri hep birlikte görüp yorumlayacağız.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kalıcı olmak   / 16-07-2008
 Haydi hayırlısı   / 14-07-2008
 Aurelio gerçeği   / 12-07-2008
 Kıymet bilmek   / 09-07-2008
 Helvayı götürmek   / 05-07-2008
 Aragones ne yapar?   / 02-07-2008
 Yiğidin hakkı   / 27-06-2008
 Sağ olun var olun   / 26-06-2008
 Semih'e tavsiyem   / 23-06-2008
 Muhteşem   / 21-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Vederson şoku
Deivid' in ayak bileğinin...
Cimbom durdu: 1-1
Almanya' daki ilk hazırlık maçını...
Kurtuluş kardeşte!
Savunmayı güçlendirmek isteyen...
Kale yıkılmaz
"Savunma kurgumuzun kalitesini...