Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kıymet bilmek
Hasan Doğan göreve geldiğinde yazmadıklarını bırakmayanlar şimdi arkasından methiye düzüyor Aynısı Deivid'e de yapıyorlar. Gollerine alkışlarını esirgeyenler, şimdi "Deivid'e yazık oldu" diyorlar!


NE yazık ki insanların değerini ancak kaybettikten sonra anlıyoruz. Buna en güzel örnek olarak Hasan Doğan'ın vefatını gösterebiliriz. Bizim gibi onun futbolun başına gelmesi için uğraş verenlere yazacak bir şey bırakmadılar. "Futbola siyaset bulaştı. Beşiktaş kongre üyesi. Aziz Yıldırım zaten perde arkasında'' iddialarıyla Doğan'a demediklerini bırakmayanlar, şimdi methiyeler düzüyorlar. "Pes yahu'' demekten başka bir şey yapmak mümkün değil. "Beşiktaş kongre üyesi'' dediler, bu sene hakemlere en fazla isyan eden takım da Beşiktaş. "Aziz Yıldırım ile beraber'' dediler, "Haluk Ulusoy gittikten sonra Galatasaray'ın Hasan Doğan'la hiç şansı olamaz'' dediler.
Galatasaray ligin en fazla penaltı atan takımı olarak şampiyonluğa ulaştı.

MEKÂNI CENNET OLSUN
Tüm bu örnekler bile Hasan Doğan'ın nasıl tarafsız bir spor adamı olduğunun en güzel göstergesidir. Çantasında çok güzel projeler vardı. Umarım yeni gelecek kişi, o çantayı yanında taşır, açar ve yapılması gerekenleri yapar. Hasan Doğan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun... Yukarda yazdıklarıma başka bir örnek de Deivid'i gösterebiliriz. Geçen gün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde havuzdayız. Kalabalık bir arkadaş topluluğu ile sohbet ediyoruz. Sohbetin konusu elbette futbol, Fenerbahçe ve transferler. Laf lafı açıyor. Bir arkadaş "Deivid'e yazık oldu. Fenerbahçe büyük yara aldı'' dedi. Ben de "Yahu kardeşim bütün sezon boyunca 'Zico, Deivid'i nasıl oynattı. Takım bir kişi eksik oynuyor' diyen sen değil miydin?'' diye soruyorum. Ses seda yok.

BİRDEN DEĞERLENDİ
Şimdi ayağı kırıldı ya birden bire aranan adam oldu. Galatasaray'a, Beşiktaş'a, Trabzonspor'a, İnter'e, CSKA'ya, Sevilla'ya, Chelsea'ye gol attığı zaman alkışlarını esirgeyenler şimdi hiç konuşmasınlar. Futbol oynarken iki kere ayağım kırıldı, ikisi de fibula kemiğinden (biri altta biri üstte). Deivid'in neler çektiğini çok iyi anlıyorum. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Sakatlanmasıyla bir kişilik kontenjan açılmış oldu. Böylece Güiza da imzayı bastı. Aragones eğer İspanya'ya oynattığı modeli uygulayacaksa, büyük ihtimalle iki forvet başlayacak. Yani Güiza, Semih ve Kezman'dan biri dışarıda kalacak. Tek dileğim, geçen seneki gibi dışarda kalanların suratlarını asmamaları ve bir takım havalara girmemeleri. Çünkü bu sayede kaybedilen puanların hesabını yapmak güç oluyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Helvayı götürmek   / 05-07-2008
 Aragones ne yapar?   / 02-07-2008
 Yiğidin hakkı   / 27-06-2008
 Sağ olun var olun   / 26-06-2008
 Semih'e tavsiyem   / 23-06-2008
 Muhteşem   / 21-06-2008
 Ne fark eder ki?   / 19-06-2008
 Kupayı alabiliriz   / 16-06-2008
 Rusların gecesi   / 15-06-2008
 Kupa öksüz kalmadı   / 13-06-2008


 
Kıymet bilmek
Çatı grubu
Fenerbahçe'nin eserleri
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Süper teklif
Ukraynalı golcünün transferi için...
Hedefimiz şampiyonluk
Alman çalıştırıcı "Galatasaray...
Onu bize verin
AS gazetesi, İspanyol kulübünün...
Zafer yolda
Trabzon, Hansa Rostock kulübünü...