Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Doğru oyun

Turkcell Süper Lig'in son 2 haftasına girildi. Tahminlerin aksine 3 puanlık avantaj ve oldukça karmaşık 2 hafta lige yine damgasını vuracak Galatasaray için. 6 hafta kala Feldkamp'ın gidişi, takımın doğru bir kararla Cevat Güler ve arkadaşlarına teslim edilişi, takım içinde negatif gibi görünen faktörlerin sinerjiye çevrilmesi ancak Galatasaray'da görünen bir özelliktir. Nitekim bu gerçek ve oyuncu-teknik heyet-yönetim bütünleşmesiyle asağı yukarı şampiyonluk diyebileceğimiz noktaya gelindi. Bu hafta oynanacak Sivasspor maçı Galatasaray'ın hata yapmadan, doğru oynaması gereken bir 90 dakika. Doğru oynamakla iyi oynamayı karıştırmamak lazım. İyi oynayıp istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz ama doğru oynayarak isteneni almak daha realistiktir. Hayal kırıklığı olarak sezona damgasını vuran yabancı transferlerin performansı (daha doğrusu mevcut olmayışları), tüm takım oyuncularını bir haysiyet savaşı içine soktuğu icin Galatasaray'ın bir kadro problemi gözükmüyor. Heyecanlı ama rahat bir oyunla bu deplasmanın istenen şekilde kapatılacağından eminim.

Doğan'ı kutluyorum
Futbolcu ve yöneticilere uygulanan demeç yasağı ise son derece doğrudur. Galiba artık kriz yönetmeyi de uygulamayı da öğrendik. Futbol Federasyonu Başkan Hasan Dogan'ı hiç tanımam, kendisi ile tek kelime etmişliğim de yoktur. Bu goreve geldiği zaman, bazı soru işaretlerim vardı. Kurulları açıklandığı zaman bu soru işaretlerinin çoğunun kaybolduğunu ve pozitife döndüğünü belirtmek isterim. En önemli kurullar olarak eleştirilere muhattap olacak, MHK, Tahkim ve gözlemciler, temsilciler kurulları başkanları benim nezdimde son derece saygın, güvenilir ve işbilir kişilerdir. Kurduğunuz ekipler, aslında sizin de amaç ve stratejinizin bir aynasıdır. Futbolla ilgisi olmayan, takım tutmayan kişilerin bu tip makro organizasyonlarda olmasi tebessümü gerektirir. Aslolan bu makamlarda görev alan kişilerin işlerini temiz ve profesyonelce yapmalarıdır. Oğuz Sarvan, Adnan Türkkan ve Kemal Dinçer'i bu görevlere getiren hiç tanımadığım TFF Başkanı Hasan Doğan'ı kutluyor, tüm kurullarının da basarılı olmasını diliyorum.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Şampiyon gibi   / 28-04-2008
 Başımıza gelenler   / 21-04-2008
 Bilmediğini bilmek   / 16-04-2008
 İyi futbol, iyi sonuç   / 13-04-2008
 Hayaller ölüyor   / 07-04-2008
 Veteran hoca   / 31-03-2008
 İnancın zaferi   / 24-03-2008
 Büyük oyuncu   / 16-03-2008
 Yönetim zaafı!   / 03-03-2008
 Paris ve Eyfel!   / 28-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Aurelio ile 1 yıl daha
Fenerbahçe, Aurelio ile kulüp...
Çetin ceviz
Yiğidolar ile 4 Eylül Stadı' nda...
Lucio' yu alın
Bayern' den ayrılacağını açıklayan...
5 yıldız tamam
Avrupa' da oyuncu izleyen...