Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Başımıza gelenler

Turkcell Süper Lig'in bitmesine 3 hafta kala nefes nefese giden 4 önemli takım da maçlarını kazandı. Gözler kalan 3 maça, 3 tane 3 puana çevrildi. Bunlardan bir tanesi önümüzdeki hafta oynanacak olan birinci ve ikincinin maçı yani 6 puanlık veya diğer takımların işine yarayacak bir puanla bitecek bir maç. Ligin 31. haftasında böyle bir manzara aslında kalite açısından çok iyi gibi görünebilir, ama oynanan futbola baktığımız zaman maalesef böyle bir izlenime varamıyoruz. Bu özellikle haziran ayında dünyanın gözü önünde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na katılacak Milli Takımımız ve bu ekibi seçecek Fatih hoca için bir handikap oluşturuyor. Hafta başından beri Necati Ateş oynasın mı oynamasın mı, 'eyvah Necati Ateş isteneni yapmaz' gibi alt düzey tartışmalar yapılırken, 3. dakikada Fenerbahçe kökenli Kerim Zengin kendi kalesine golü atıverdi. Gördünüz mü başımıza gelenleri? Felaket tellalları kapak oldular. Kerim kardeşimize de herhalde birileri talimat vermişti! Yüzlerce futbolcunun oynadığı ve ekmek parası kazandığı Türkiye liglerinde sanal ortamda oturup insanlara, sahada ter döken futbolculara leke, çamur atmak çok kolay. Bu lekeleri atanlar İngilizcesi herkesçe mağruf (Kaybeden) kişilerden kaynaklanıyor. Ama attıkları leke, bilinmeyen kaybedenlere geri dönmüyor.

Barusso nerede?
Maç boyunca tabiatıyla kazanmayı arzu eden Galatasaray'dı. 5'li orta saha ve tek forvetle doğru iş yaptı. Yapılan bu iş doğruysa Adnan'lara aittir. Doğru değilse teknik heyete (Emanetçi) fatura kesilebilir. İstanbul BŞB elindeki kadro itibariyle savaştı ama bütün gardı 3. dakikada kendi kalesine attığı golle zaten düşmüştü. Düşen biri daha vardı: O da Galatasaray'a maliyeti 30 milyon dolar olan Lincoln'dü. Attığı golün bile farkına varmayıp "Bana faul yaptılar" diye itiraz etti. 24 aydır bir tane yabancı transferini doğru yapamayıp, eline yüzüne bulaştıran Adnan ve Adnan şirketi, koştuğu kulvarlarda geldikleri andan itibaren hepsinde saf dışı kaldılar. Sonralıkla bando mızıkayla getirilen Barusso'nun nerede olduğu hakkında muhtelif rivayetler var. Futbolun çok fazla sürprizi yoktur. 3-0 kazanmasına rağmen önümüzdeki haftaki büyük derbide Galatasaray'ın galip gelmesi sürpriz olur.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bilmediğini bilmek   / 16-04-2008
 İyi futbol, iyi sonuç   / 13-04-2008
 Hayaller ölüyor   / 07-04-2008
 Veteran hoca   / 31-03-2008
 İnancın zaferi   / 24-03-2008
 Büyük oyuncu   / 16-03-2008
 Yönetim zaafı!   / 03-03-2008
 Paris ve Eyfel!   / 28-02-2008
 Ulema ne der?   / 25-02-2008
 Disiplin (!)   / 22-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Giderim demedim
DENİZLİ maçında yine sahanın...
Ağır sorular
Ancak sarı-kırmızılı takıma...
Tecrübe farkı
Beşiktaş, Rize...
Hedef Chermiti
Tunus' a Mehdi ve Chermiti' yi...