Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Çotanaklar

Taraftarların en çok söylediği slogan şudur: "Olmadan bir eksiğiz, seninle bir fazla!" Haftalardır süren taraftar yolculuğumuzun bu haftaki durağı fındık diyarı Giresun ve ateşli taraftarları Çotanaklar"Tek tek adımızın ne önemi var; adımızı yeşil, soyadımızı beyaz diye yazıver yeter. Şehrimizi Giresun, takımımızı Giresunspor diye söyleyiver yeter. Kars'tan Edirne'ye, Bursa'dan İstanbul'a her yerde varız! Takım nerede biz oradayız! Bunları yaz yeter!" diyorlar ama yetmez! Giresunspor taraftarı, takımına bu anlamda inanılmaz bir destek ve katkı sağlıyor. Çığ gibi büyüyor, birlikte yürüyor; beraber hüzünlenip, beraber seviniyorlar. Bir taraftar düşünün ki Bank Asya 1.
Lig'in alt sıralarında yer almasına rağmen günün ilk ışıklarıyla statlara koşsun, bilet alma telaşına düşsün. Başarıya aç, sevince doyumsuzlarKazandıkça çoğalan, çoğaldıkça kazanan bir grupHaftalar önce Bolulu Yarenlerle ölümsüz dostluk gösterilerini yazmış, herkese duyurmuştuk. Bu dostluk devam ediyor, görüşmeler kesilmemiş ama halkaya yeni takımlar, yeni taraftarlar, yepyeni dostluklar da eklemişlerBöyle bir taraftar desteğini hayal eden nice Süper Lig takımı var! Taraftarı arkasından koşan öyle şanslı bir takım bulunmaktadır. Onlar, binlerce kelimeyle tek bir aşk şarkısı söylerken takımdan bekledikleri, bu şarkıya başarı sözleriyle katılmaları. Çok şey mi istiyorlar sizce? Onlar, binlerce gönülle yeşil-beyazlı formaya aşıklar. "Çotanaklar" deyince hepsi ayakta. Öyle bir müptelalık ki bu, "Gönül birlikteliğimin son durağı" diyorlar hep bir ağızdan. Bu kadar taraftar grubunu yazınca bana bazen, "İsmi takımının önünde gelen taraftar var mı?" diye soruyorlar; ben de "Çotanaklar!" deyiveriyorum. Her maçını, tribünü hınca hınç doldurarak kapalı gişe oynayan Giresunspor'un arkasındaki dev gücü, Çotanaklar'ı tanıyorsunuz. Ya yanlarındaki yol arkadaşları? Birazcık da onlardan bahsedeyim. Erkan Diktaş, Yalçın Şirin, Terzi Hüseyin, Yılmaz, Mustafa, Balıkçı Orhan ve isimlerini yazamadığımız daha onlarca destek önderiEzeli rakipleri bir başka Karadeniz temsilcisi olan Orduspor, dost kulüpleri ise Boluspor. Erişim adresleri: www.cotanaklar. net.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Lütfen!   / 24-04-2008
 Beyaz Martılar   / 17-04-2008
 Bozlaklar   / 10-04-2008
 Büyük Altay   / 28-03-2008
 Şampiyon Vakıfbank   / 20-03-2008
 07 gençlik   / 13-03-2008
 Uşak Aşigolar   / 06-03-2008
 Gakkoşlar   / 28-02-2008
 "Kahraman edeler"   / 21-02-2008
 Sevgiliye   / 14-02-2008


 
Çotanaklar
Cemil Turan
Nevzat Dinçbudak
Ender (Hatayspor)
Hoş geldin Furkan!
Levent Arıkdoğan (Tepecik Bld'nin Hocası)
Soru"yorum" (Kartalspor)
Teşekkürler Ceyhan!
Müthiş lig yarışı
Halil Zeybek (Erzurumspor)
BBO (Bunları bilmeseniz de olur)
Haftanın sözü
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Aurelio yolcu
"Bir karar aldık, uymadılar.
İşim bitmedi
2011 yılına kadar sözleşmesi...
Kalıcıyım
"En ufak baskıda pes edecek kadar...
İmzaya hazır
Transferde bombaları bir bir...