Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Şampiyon Vakıfbank

Haftalardır buradan yazdığımız taraftar yazımıza, Cengiz Tokgöz ağabeyin de affına sığınarak, büyük bir başarıdan dolayı bir hafta ara veriyoruz. Vakıfbank Güneş Sigorta voleybol takımı, Avrupa Çalenç Kupası şampiyonu oldu. Şaka, rüya, hayal değil gerçek! Fotomaç gazetesi olarak bu anlamlı ve büyük başarının yanındayız. Böyle bir takımımız, böyle bir başarımız olduğu için gururların en büyüğünü yaşayıp sevinçlerin en büyüğünü duyabiliriz. Sporcudan antrenöre, başkandan sponsora, seyirciden spikere kadar herkes bu başarının ortağı; tabii başarının büyük dilimini sporculara ayırmak kaydıyla. Böyle bir başarının yeri sayfada da, gönülde de, omuzlarda da en üstte olmalıydı.
Gölgede bırakmıyor, alkışlıyoruz! 50. yılını yaşayan Türkiye Voleybol Federasyonu'nun sayfalarına en güzel başarı notunu düşen Vakıfbank Güneş Sigorta takımı, bu yıl ilki düzenlenen Çalenç Kupası'nı büyük bir başarıyla ülkemize taşıdı. Sonuç önemli ve anlamlı, çünkü bu kupanın ilk şampiyonu oldular. Avrupa'nın voleyboldaki ekolü İtalya'nın temsilcisi Infoplus Minetti Imola'yı yenerek Avrupa'nın en büyüğü olan takımımızın sevinci görülmeye değerdi. Bursa Atatürk Spor Salonu'nu dolduran binlerce taraftarın gönülden verdiği desteği büyük bir başarıyla taçlandırarak karşılıksız bırakmayan Vakıfbank Güneş Sigorta'ya biz de sayfalarımızdan alkış tutuyoruz. Vakıfbank Güneş Sigorta'yı başarıya götüren sporcularımızın tek tek elde ettikleri başarılar da bu kupa kadar anlamlı. Okuyun lütfen! Aysun Özbek "şampiyonanın en değerli sporcusu", Arzu Göllü "en iyi pasör", Nihan Yeldan "en iyi libero", Vici Annerys Valdes Vargas "en iyi blokör", Riikka Lehtonen "en iyi smaçör", Olena Gasukha "en skorer oyuncu" seçildiler. Finali, bilinen bir cümleyle noktalayalım o zaman: "Türkiye sizinle gurur duyuyor!"



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 07 gençlik   / 13-03-2008
 Uşak Aşigolar   / 06-03-2008
 Gakkoşlar   / 28-02-2008
 "Kahraman edeler"   / 21-02-2008
 Sevgiliye   / 14-02-2008
 Hodri Meydan   / 07-02-2008
 Fotomaç ödülleri üçledi   / 31-01-2008
 Turbeyler   / 24-01-2008
 Bolu yarenler   / 17-01-2008
 ''Kaf sin kaf çarşı''   / 10-01-2008


 
Şampiyon Vakıfbank
Tugay Kerimoğlu
Acun Ilıcalı
Cem Abacı
Soru"yorum" (Erzincanspor)
Kazım (DÇ Karabük'ün Kalecisi)
Muhammed Başkan (A Klasmanı Hakemi)
Raşit Sevindir (Turgutlusporlu Futbolcu)
Mustafa Tuncer
Altad&Kasaba Çarşı
Aranıyor!
Mikrofon
BBO (Bunları bilmeseniz de olur)
Haftanın sözü
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Biletler benden
Eski kulübünü ziyaret eden yıldız,...
100 milyon $
"Parayla koltuk satmıyoruz" diyen...
Yeniden doğdu!
Sport gazetesi, Rüştü' nün...
2012 teklifi
Başkan Şener, Gineli oyuncuyu...