Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hep bana!

F.Bahçe, Kayseri'yi yendi, ortalık ayağa kalktı. Kayserililer tamam da, G.Saray ve Beşiktaşlılara ne oluyor? İki yıldır topu topu 3 penaltı atan takıma saldırıyorlar, olacak iş değil. Hakem Hakan Sivriservi, maç boyunca hatalı düdükler çalmış olabilir. Tartışmalı pozisyonlar da yaşanmış olabilir. Bunlar her maçta oluyor. Haliyle canı yananlar ağlıyor. Ben bu tür tepkilere karşı değilim. Karşı olduğum, kendisi hakemlerle kazandığı zaman ses çıkarmayanların, tersi olduğunda ortalığı ayağa kaldırmaları. Haksız kazanç elde edince "Biz hakemler hakkında konuşmayız, ortamı germeyiz, hakem gördüğünü çalmış" diyenler; o sözlerini unutmayacaklar.

Kazanırken neredeydiniz?
Maçtan sonra Tolunay Kafkas, her zamanki gibi Anadolu edebiyatı yaparak hakem için "Sahada bir zavallı vardı. 20 yıldır futbol oynarım, böyle aşağılık adam görmedim" diyor. Süleyman Hurma da, "TFF değişti, MHK değişti ama ezilenler değişmedi" diyerek Kafkas'a destek veriyor. Buna benzer sözler, başkan ve yöneticilerden de geldi. İyi, güzel... Şimdi biraz geriye doğru seyahat edelim ve ilk devre Kayseri'de oynanan maça kadar gelelim.. F.Bahçe iyi oynayıp, oyunun hakimiyetini ele aldığı anlarda, 1-0 da öne geçmişti. Herkes ikinci golü bekliyordu. O sırada Lugano'nun yaptığı faulde hakem, Lugano yerine Edu'ya kart gösterdi. Hemen arkasından çok açık bir şekilde göğsüne çarpan topta, elle oynama diye bir sarı kart daha gösterip, Edu'yu oyundan attı. Federasyon, bu haksız atılmaya ceza vermedi.

Antartika takımı mıydı?
Sonra ne mi oldu? Kayserispor 10 kişi kalan rakibine 2 gol atıp, haksız üç puanı cebine koydu. O zaman ne Tolunay'ın dediği gibi hakem aşağılıktı, ne de Hurma'nın dediği gibi ezilenler değişmişti.. Şimdi soralım: Gene o zaman Kayseri Anadolu takımı değildi de Antartika takımı mıydı? Versinler o 3 puanı, alsınlar İstanbul'daki 3 puanı... Ne değişecek! İşte bunlar yüzünden "hep bana, hep bana" felsefesi ile yaşayanlarla asla aram olmuyor. BİR NOT: Sizler bu yazıyı okurken ben İngiltere'ye uçuyor olacağım. Oradaki atmosferi sizlere aktarmaya çalışacağım. Umarım turla döneriz.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Aferin Semih   / 06-04-2008
 Bu kafayla zor   / 05-04-2008
 Tarih yazıyor   / 03-04-2008
 İnanın çocuklar   / 02-04-2008
 Su üstüne çıkmak   / 01-04-2008
 Haklı galibiyet   / 30-03-2008
 İçimize sindirelim   / 29-03-2008
 Önce Beşiktaş   / 28-03-2008
 İkisi de önemli   / 26-03-2008
 Yola devam   / 22-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Savaş ilanı!
"Şunu herkes bilsin ki, Londra' ya...
İsyancı zaferi
G.Saray' ın 2 topu direkten döndü...
Hayata döndük
"Rakipler puan kaybedecek.
Son teklif
İki futbolcu için 6.5 milyon dolar...